Zrinjski u subotu protiv Željezničara, na pripremama upisane tri pobjede, dva remija i dva poraza

HŠK Zrinjski - Sutjeska
Hercegovina.info

U posljednjoj pripremnoj utakmici uoči početka drugog dijela sezone, protivnik Zrinjskog bit će FK Željezničar, a ova provjera na rasporedu je u subotu u 14.30 sati u Međugorju.

Plemići su u pripremnom razdoblju upisali tri pobjede, dva remija i dva poraza, uz gol razliku 13:8. Po dva pogotka postigli su Miljan Govedarica i Nemanja Bilbija, a golove su još postizali Ivan Čurjurić, Gabrijel Čoko, Renato Gojković, Petar Kunić, Miloš Filipović, Tomislav Barišić, Milan Škrbić, Robert Mišković i Asim Zec.

U prvom tjednu priprema Zrinjski je u Međugorju s 2:0 poražen od hrvatskog prvoligaša Varaždina. Viceprvaci BiH u polufinalu Memorijalnog turnira ‘Andrija Anković’ u Gabeli s 2:0 su bili bolji od Neretve iz Metkovića, uz golove Ivana Čurjurića i Gabrijela Čoke u nastavku susreta. U finalu su izabranici Mladen Žižovića odigrala 2:2 sa Sutjeskom iz Nikšića koja je do trofeja došla boljim izvođenjem jedanaesteraca. Miljan Govedarica i Renato Gojković dali su golove za Zrinjski.

Na Medulin Cupu osvojeno je peto mjesto uz dvije pobjede, jedan remi i poraz. Zrinjski je kombiniranu momčad Istre 1961 porazio s 5:1 u susretu u kojem su pogađali Petar Kunić, Miljan Govedarica, Miloš Filipović, Tomislav Barišić i Nemanja Bilbija.

Tri dana kasnije Rudar iz Prijedora je bio bolji od Mostaraca s 2:0, a u remiju sa poljskom drugoligašem Sandecjom (1:1) Bilbija je postigao drugi pogodak u pripremnom razdoblju.

Novajlije u dresu Zrinjskog riješile su posljednji dvoboj s Kolubarom. Miljan Škrbić je pogodio u prvom, Robert Mišković i Asim Zec u drugom poluvremenu.

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.