ZRINJSKI U ITALIJU PRODAO 16-GODIŠNJAKA "Za njega se zanimao i Hajduk, a ponuda Talijana stigla je u klub"

ZRINJSKI U ITALIJU PRODAO 16-GODIŠNJAKA "Za njega se zanimao i Hajduk, a ponuda Talijana stigla je u klub"
Ilustracija/HSK Zrinjski

Mladi 16-godišnji nogometaš HŠK Zrinjski David Čamber napušta Bijeli Brijeg i odlazi u talijansku Serie B u FC Veneziu. Potvrdio nam je to danas i zastupnik mladog nogometaša.

"Istina, David je potpisao predugovor s Venezijom. Idući tjedan nakon reprezentacije putujemo u Italiju na liječnički pregled i potpisivanje ugovora", kaže nam Ivica Džidić vlasnik menadžerske agencije Arena Sport Agency koja zastupa mladog Čambera.

Pod Bijeli Brijeg će stići i pripadajuća odšteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zrinjski će s bonusima uprihoditi 150 000 eura. Mislim da niti jedan 16-godišnjak kod nas u BiH nije otišao za taj iznos što nije mala stvar", ističe Džidić

Talijani Čambera prate već neko vrijeme, no bilo je i drugih ponuda.

"Za njega je bio zainteresiran Hajduk s kojim s bili na pregovorima, no mi smo odlučili ipak da David potpiše najprije profesionalni ugovor sa Zrinjskim. Ponuda je stigla na klub i Zrinjski je odlučio to prihvatiti. Venezia Davida prati već pola godine. Njihovi vlasnici su Amerikanci koji idu prema Serie A, a njihov cilj je napraviti jednu novu Atalantu, tamo se sigurno gradi jedan ozbiljan klub", ističe.

Arena Sport Agency zastupa još neke mlade i talentirane nogometaše, ali jedno ime se svakako ističe, a to je ono Ivana Bašića jednog od velikih talenata mostarskog kluba.

"Drago mi je da ste to primijetili. Ako on nastavi s dobrim igrama u Zrinjskom za njega će sigurno stići prava ponuda. Za mladog Šilića zanimao se pak MTK dok je igrao za juniore, tako da sigurno ovdje imamo jako puno dobrih i talentiranih igrača."

Još jedan odličan nogometaš od nedavno je pod ovom agencijom, a to je reprezentativac BiH Branimir Cipetić.

"Što se njega tiče, znate da je otišao u Lokomotivu. No, dogodilo se s klubom to što se dogodilo. Ja se nadam da će Lokomotiva ostati u ligi i da će on nastaviti s dobrim igrama kao i do sada", rekao je u razgovoru za Hercegovina.info Ivica Džidić.

Kažimo kako će mladi napadač ugovor s Veneziom potpisati na tri godine, a ovom velikom talentu nogometni stručnjaci predviđaju blistavu budućnost.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.