VIDEO  Zrinjski "u blatu" poražen od Borca autogolom, Ćorluka zaradio treći crveni karton u sezoni

Stadion HŠK Zrinjski,FK Borac,Premijer Liga BiH pregled
Screenshot

U okviru 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši HŠK Zrinjski poraženi su na gostovanju kod Borca rezultatom 1:0. 

Utakmica se igrača po užasnom terenu u Novom Gradu, na kojem je spretniji i sretniji bio Borac. Jedini pogodak na utakmici pao je u 18. minuti. Goran Zakarić je izveo korner, a loptu u vlastitu mrežu nakon greške šalje Josip Čondrić.

Imao je Zrinjski u 32. minuti lijepu prigodu za poravnanje, ali lopta Nike Jankovića ostaje u lokvi ispred vrata Četkovića. Pokušao je nakon toga i Petar Sučić, ali brani to vratar domaćih.

U drugom poluvremenu smo vidjeli nešto otvoreniju igru. U 48. minuti je Zakarić mogao povisiti na 2:0, ali lopta odlazi pokraj vrata.

U 50. minuti lijepp je za domaće pucao Lukić, ali njegov darac brani Čondrić.

U 73. minuti Zrinjski ostaje s igračem manje. Ćorluka je nakon neopreznog prekršaja zaradio drugi žuti karton i put u svlačionicu. Treći je ovo crveni karton za Ćorluku ove sezone.

Do kraja utakmice Borac je uspio sačuvati prednost i ostvariti četvrtu pobjedu u ovoj sezoni. Zrinjski se i dalje nalazi na začelju ljestvice, ali s pet utakmica manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore