ZRINJSKI SUTRA NA NOVOM GOSTOVANJU Tri igrača van stroja, ima nešto i umora

Jakirović
Hercegovina.info

Nogometaši Zrinjskog u domaćem prvenstvu vezali su tri pobjede, a taj niz pokušat će nastaviti u srijedu kada u zaostalom susretu gostuju kod Sloge iz Doboja.

"Idemo u goste ekipi koja je mlada i koja se želi dokazati. Ušli su jako dobro u sezonu, sada su doživjeli dva poraza i sigurno će se mobilizirati za nas. Mi ćemo se regenerirati do te utakmice, pokušati s par izmjena doći do potrebne energije i svježine kako bi mogli biti na razini i ostvariti pozitivan rezultat", najavio je sutrašnju utakmicu trener Zrinjskog Sergej Jakirović.

Što se tiče igračkog kadra Zrinjskog van stroja su i dalje Mario Tičinović, Frane Maglica i Karim Gazzetta.

"Bitno je da nema ozljeda osim ove trojice i svi ostali su na dispoziciji. Ima nešto umora i pred sam put vidjet ćemo ko će ići", dodao je Jakirović.

Zrinjski je u protekle dvije sedmice odigrao nekoliko zaostalih prvenstvenih utakmica i probio se do sredine tabele, a pobjedom protiv Sloge i domaćom pobjedom nad Igmanom ovoga vikenda ekipa bh. prvaka uhvatila bi priključak s vodećim ekipama Premijer lige BiH.

"Matematički je to tako, ali treba na terenu zaslužiti te bodove. Neće biti ni malo lako jer ja i dalje smatram da u ovoj ligi odlučuju nijanse. Slijedi nam i reprezentativna stanka kada ćemo ostati bez četiri mlada igrača koji su dobili pozive", kazao je strateg Zrinjskog.

Pozive u mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine dobili su Silvio Ilinković, Franko Sabljić i Petar Sučić, a Niko Janković pozvan je u mladu reprezentaciju Hrvatske.

"To je nagrada za naš rad. Ti momci su skrenuli pažnju na sebe, nadam se da će biti na razini i da će se vratiti zdravi", zaključio je Jakirović.