FOTO/VIDEO  Zrinjski slavio protiv Borca i smanjio bodovni zaostatak

Borac Zrinjski
Hercegovina.info

U derbi susretu 24. kola premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši HŠK Zrinjski danas su u Banjoj Luci svladali Borac rezultatom 1:2. Strijelci za Zrinjski danas su bili Ramić i Kiš, dok je u posljednjim minutama utakmice poraz svoje momčadi ublažio Ćelić.

U prvom dijelu nismo vidjeli puno toga.  Prvu priliku zabilježili smo u 35. minuti kada je pucao Mario Ćuže, ali je na mjestu bio vratar Milošević koji je to dobro obranio.

No, pet minuta kasnije Milošević nije mogao ništa. Sjajan dupli pas su odigrali Ramić i Kiš, a ovaj prvi sjajno pogađa mrežu Borca.

Rezultatom 0:1 za Zrinjski se otišlo na odmor.

Sadržaj se učitava...

U nastavku Zrinjski ponovno aktivniji. U 50. minuti Plemići dolaze do povećanja prednosti. Sada je Kiš odigrao dupli pas s Malekinušićm, loptu mu je proslijedio glavom, a Malekinušić mu je odlično vratio na povratnu, a Kiš matira Miloševića za 0:2.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U 70. minuti velika prilika za Borac. Ubacio je Herrera, Vranješ pucao glavom, a Marić to krajnjim naporom brani.

U 90. minuti do pogotka dolazi i Borac. Nakon ubačaja iz slobodnog udarca najviši u skoku je bio Ćelić koji je glavom matirao Marića.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao i Zrinjski je osvojio tri boda s kojima je smanjio zaostatak za Borcem na 9 bodova.

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.