Zrinjski slavio i u drugoj utakmici na pripremama, "Amigo" se predstavio u odličnom svjetlu

Zrinjski Sesvete
HŠK Zrinjski

U drugom pripremnom susretu odigranom u Sport Centru Međugorje, nogometaši HŠK Zrinjski ostvarili su novu pobjedu.

Igrači Željka Petrovića danas su svladali NK Sesvete rezultatom 2:1. Strijelci za Zrinjski bili su Nemanja Bilbija i Franko Sabljić.

Petrović se danas na teren odlučio od prve minute na teren poslati momčad u sastavu: Karačić, Memija, Corda, Magdić, Radić, Savić, Ivančić, Kiš, Ćuže, Malekinušić, Bilbija.

Poveo je Zrinjski na samom početku utakmice preko Nemanje Bilbije

Na drugi pogodak se čekalo do 68. minute. Prskalo je asistirao za Franka Sabljića koji izlazi sam pred vratara i pogađa za 2:0.

Do kraja utakmice i ekipa Sesveta je uspjela doći do pogotka. Nakon jednog kornera loptu je glavom u mrežu pospremio Panovec.

Treba istaknuti kako se danas posebno svidio Argentinac Corda koji je odigrao jako dobru utakmicu, a stekao je brojne simpatije navijača u Međugorju i svojih suigrača koji su mu već dali nadimak "Amigo".

Trener Petrović nakon utakmice je za Hercegovina.info rekao kako je zadovoljan igračima koji su pojačali Zrinjski u ovom prijelaznom roku.

Zrinjski Sesvete

"On je odigrao fenomenalno. Savić je domaći i nije mu trebalo puno za prilagodbu. On je dobar igrač i bit će onakav kakav je bio i ranije. Karačića još poznajem iz Adane, jedno vrijeme nije branio, ali vraća se". 

Corda se brzo prilagodio.

"Što se tiče Corde on se od prvog dana uklopio, momci su ga prihvatili i već je kao domaći zato i igra ovako dobro. To nije samo njegova kvaliteta, nego i kvaliteta cijele momčadi.

Ozlijeđeni igrači se uskoro vraćaju.

"Sve je odlično. Pokušavamo uvesti nešto da "traje 90. minuta". Kao iskusna ekipa moramo znati kada nešto treba, a kada ne. Ako nešto ne ide, onda imamo drugi plan koji treba primijeniti. Trebali smo u prvom, ali i drugom dijelu zabiti još dva ili tri pogotka. Zadovoljan sam, prošlo je bez ozljeda, momci rade jako dobro. Mislim da će nam se od ponedjeljka priključiti i naši ozlijeđeni igrači iz posljednje linije Jakovljević, Senić, Ćorluka, Barišić".

Zrinjski će do kraja priprema odigrati još dvije utakmice u Šibeniku protiv Klagenfurta i Šibenika.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.