FOTO/VIDEO  Zrinjski s pet pogodaka uvjerljivo svladao Posušje u Čitluku, hat-trick Bilbije

Zrinjski Posušje
HŠK Zrinjski

U okviru 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, nogometaši HŠK Zrinjski danas su u Čitluku svladali HŠK Posušje rezultatom 5:0.

Utakmica se igrala u sjajnom ambijentu stadiona Bare koji je bio ispunjen gotovo do posljednjeg mjesta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na prvu prigodu čekali smo do 8. minute. Mario Tičinović sjajno je uposlio Bilbiju, ali njegov udarac dobro brani vratar Posušja Luka Kukić.

U 18. minuti ponovno je Tičinović sjajno ubacio u peterac Posušja, ali Bilbija i Ćuže su ostali prekratki.

U 35. minuti problemi za Posušje. Drugi žuti karton dobio je Frane Maglica i smanjio izglede momčadi Gorana Granića u današnjoj utakmici.

Brojčanu prednost Plemići su iskoristili već šest minuta kasnije. Sjajno je ubacio Josip Ćorluka, a loptu glavom u mrežu šalje Bilbija za radost domaćih.

Rezultatom 1:0 se i otišlo na odmor.

U nastavku nismo dugo čekali da vidimo novi pogodak. Igrala se 53. minuta ponovno je Tičinović pucao, a lopta dolazi do Josipa Ćorluke koji je posprema u mrežu.

Sadržaj se učitava...

U 70. minuti svoj udarac je isprobao i Petar Sučić, ali Kukić to odbija u korner.

No, tri minute kasnije Kukić nije mogao ništa. Sjajnu su akciju odigrali Tičinović i Kiš. Nakon duplog pasa Kiš fenomenalno ostavlja loptu za Tičinovića koji pogađa za 3:0.

U 76. minuti već je 4:0. Ubacio je Ivančić, a Nemanja Bilbija glavom postiže glavom svoj drugi pogodak na utakmici.

Zrinjski Posušje

U 85. minuti do pogotka su mogli i nogometaši Posušja. Luka Begić je ubacio, a Jakovljević u pokušaju da očisti loptu pogodio vratnicu. Malo je nedostajalo da Jakovljević postigne autogol.

U 90. minuti još jedan pogodak Bilbije. Ćorluka je ubacio, a Bilbija po treći put glavom šalje loptu u mrežu za konačnih 5:0.

Ovom pobjedom Zrinjski je stigao do svog 45 boda i uvjerljivo je vodeća momčad prvenstva, dok je Posušje na sedmom mjestu s 24 osvojena boda.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.