VIDEO  Zrinjski s četiri pogotka ispratio Slobodu iz Čitluka

Zrinjski Sloboda
HŠK Zrinjski

U okviru 30. kola Premijer lige BiH nogometaši HŠK Zrinjski danas su u Čitluku svladali tuzlansku Slobodu rezultatom 4:1.

Bolje u utakmicu ipak su ušli gosti. Imala je momčad s Tušnja dvije prilike na samom početku utakmice preko Maksimovića i Varešanovića u 2. i 4. minuti susreta, ali u oba navrata je vratar Marić bio siguran.

Zrinjski Sloboda

No, zato Marić nije bio siguran u 8. minuti utakmice. Poigravao se, ukrao mu je loptu Maksimović i pogodio za vodstvo gostiju.

Radost Slobode ipak nije dugo trajala. Igrala se 14. minuta kada je Bekić ubacio, a lijepo za poravnanje pogodio Franko Sabljić.

Zrinjski Sloboda

Dvije minute kasnije pokušao je Prskalo, ali lopta odlazi preko grede.

Pokušao je s druge strane Marko Pervan, ali i njegov udarac odlazi iznad vrata. 

U 23. minuti sjajna prilika za Bilbiju, ali fantastično brani Bukvić.

Šest minuta kasnije Zrinjski vodi. Antonio Prskalo je ušao u kazneni prostor gostiju i dodao za Malekinušića koji pogađa mrežu Bukvića.

Sadržaj se učitava...

Pokušao je Maksimović u 37. minuti, ali njegov udarac odlazi pokraj vrata.

U nastavku u 55. minuti Sloboda je tražila kazneni udarac nakon duela Jakovljevića i Pervana, no sudac je pokazao da se igra dalje.

Dvije minute kasnije Zrinjski vodi 3:1. Malekinušić je ubacio, a Nemanja Bilbija krasno pogodio ih voleja.

Zrinjski Sloboda

Do kraja utakmice vidjeli smo još jedan pogodak u mreži Slobode. Povratnik nakon ozljede Ilinković u 84. minuti lijepo je uposlio Tomislava Kiša, a napadač Plemića pogađa za konačnih 4:1

Plemići su ovom pobjedom došli do svog 72 boda, dok je Sloboda ostala na predposljednjem mjestu s 29 osvojenih bodova i predstoji joj teška borba za ostanak u naredna tri kola.