Zrinjski remizirao s Jadranom, Tičinović se vratio pogotkom

Zrinjski remizirao s Jadranom, Tičinović se vratio pogotkom
HŠK Zrinjski

Nogometaši HŠK Zrinjski danas u Međugorju u prijateljskom susretu remizirali s momčadi Jadran Luka Ploče, a krajnji rezultat bio je 2:2. Dva puta je vodila vrlo dobra ekipa Jadrana (22. i 58. minuta), a Plemići su se dva puta vratili u utakmicu. 

Strijelci za Zrinjski u današnjem susretu bili su Miljan Govedarica na odličnu asistenciju Mašića (30.minuta) te u posljednjim sekundama utakmice povratnik Mario Tičinović.

Trener Plemića danas je na teren izveo kombiniranu momčad, igrače koji sinoć protiv Posušja nisu dobili priliku ili su imali manju minutažu.

Sadržaj se učitava...

Tako je Zrinjski na teren istrčao u sastavu; Brkić, Stojkić, Čoko, Lovrić, Ibanez, Boškovic, Jajalo, Arežina, Govedarica, Filipović i Mašić.

Od igrača "iz drugog plana", možemo reći kako se Žižoviću iz dana u dan sve više nameće svojim dobrim igrama Anes Mašić, koji je i danas bio pun borbe, želje, volje i trke. Mladi napadač očito ne želi novu posudbu u GOŠK, već ostanak među Plemićima.

Zanimljivo je i to, kako je direktor HŠK Zrinjski, Danko Šulenta u mlađim danima nastupao upravo za Jadran i sigurno je kako će se sportsko prijateljstvo ova dva kluba nastaviti.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.