FOTO  Zrinjski remizirao s Croatiom u Međugorju

Zrinjski Croatia Zmijavci
Hercegovina.info

U trećem kontrolnom susretu u sklopu priprema u Međugorju, nogometaši HŠK Zrinjski danas su na Sportskom centru Circle International remizirali s Croatiom iz Zmijavaca odigravši susret rezultatom 1:1.

Od početka utakmice trener Zrinjskog Sergej Jakirović na teren je poslao sljedeću jedanaestoricu; Čondrić, Ćorluka, Jakovljević, Barišić, Tičinović, Savić, Bašić, Malekinušić, Bojo, Janković, Bilbija. 

Nije to bila raspucana predstava 'Plemića' kako smo vidjeli u prva dva susreta protiv Neretvanca i Jadrana iz Ploča. Mostarci su danas snage odmjerili s jednom tvrdom momčadi koja je imala itekako što za pokazati.

Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka.

Drugo poluvrijeme na teren 'Plemići' izlaze u kompletno novoj postavi; Soldo, Malekinušić, Marić, Magdić, Bekić, Zlomislić, Kamenar, Šipovac, Prskalo, Jukić, Hadžić.

Zrinjski Croatia Zmijavci

U nastavku do prednosti ipak dolazi momčad iz Zmijavaca. Igrala se 61. minuta kada je igrač Croatije Ćapin odlično zakucao loptu pod gredu Antonija Solde

No, na izjednačenje se nije dugo čekalo. Sve je sam po desnoj strani napravio u 72. minuti Danilo Šipovac i ubacio loptu u kazneni prostor, a branič Croatie Marko Šuto nespretno je zakucava u vlastitu mrežu.

Iako smo do kraja utakmice vidjeli još nekoliko izglednih prigoda, rezultat se nije mijenjao i utakmica je završena neodlučeno.

U dosadašnje tri prijateljske utakmice Zrinjski je tako upisao dvije pobjede protiv Neretvanca (2:1) i Jadrana iz Ploča (7:1) te jedan remi ovaj današnji protiv Croatie Zmijavci.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.