FOTO/VIDEO  Zrinjski proslavio dvostruku krunu, velika fešta ispred Kosače

Proslava Zrinjski 2023 Kosača
Hercegovina.info

Na platou ispred Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače večeras je u Mostaru organizirana proslava osvajanja dvostruke krune HŠK Zrinjski. Program je započeo od 18 sati, kada su navijači mostarskog kluba imali priliku za fotografiranje s dva trofeja, onim za osvojeno prvenstvo, te onim kojeg su osvojili u Zenici u finalu Kupa.

Veliki broj navijača okupio se ispred Kosače kako bi došli pozdraviti generaciju koja će zlatnim slovima ostati upisana u povijest mostarskog prvaka.

Brojni, a pogotovo oni najmlađi, ovu prigodu su iskoristili za fotografiranje sa svojim omiljenim nogometašima. Naravno, prvi među njima je kapetan Nemanja Bilbija.

Osmijeh s lica ne skida ni trener Plemića Krunoslav Rendulić.

Proslava Zrinjski 2023 Kosača

On je još po preuzimanju ekipe od Sergeja Jakirovića rekao kako je dvostruka kruna ove sezone cilj i to je sa svojom momčadi dominantno i ostvario.

Glavni dio programa krenuo je u 20 sati, a na binu je izašla mostarska grupa Deja Vu Band koja zabavlja okupljene navijače.

Stigao je i glazbenik Antonio Čarapina.

Upaljeno je mnoštvo bengalki, a navijači pjevaju: "Bola' Zrinjski šta je s tobom, zašto melješ sve pred sobom".

Priređen je i veličanstven vatromet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podsjetimo, nogometaši Zrinjskog dominantno su obranili naslov prvaka i uoči posljednjeg kola imaju čak 20 bodova prednosti ispred Borca, dok su Plemići Kup osvojili protiv gradskog rivala Veleža u Zenici.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.