VIDEO  Zrinjski potpisuje stranog reprezentativca, bit će to jedan od najvećih ulaznih transfera u povijesti kluba i lige

Marsel Ismajlgeci
KF Tirana

HŠK Zrinjski od danas će postati snažniji za još jednog nogometaša. Naime, kako doznajemo potpis na ugovor s mostarskim klubom danas bi trebao staviti Albanac Marsel Ismajlgeci koji u Zrinjski stiže iz Tirane.

Radi se o 22-godišnjem lijevom beku koji je u karijeri do sada jedino nastupao za svoj matični klub Tiranu.

Sadržaj se učitava...

Još prvog dana priprema u Međugorju Krunoslav Rendulić za Hercegovina.info je otkrio kako očekuje pojačanje upravo na toj poziciji s obzirom na to da Bekić ima određenih problema s ozljedom, a u konkurenciji za tu poziciju je još jedino mladi Brekalo.

Ismajlgeci je za mlade selekcije reprezentacije Albanije odigrao 14 susreta, dok je za A reprezentaciju svoje zemlje upisao za sada dva nastupa.

Njegova vrijednost na Transfermarktu je 350.000 eura, a kako doznajemo Zrinjski bi za svog novog igrača Tirani trebao isplatiti 150.000 eura što je možda i najveći ulazni transfer u Premijer ligi BiH.

Transfer mladog Albanca je kako doznajemo povezan i s najavom generalnog sponzora kluba M.T. Abraham Group iz kojeg su za 2023. godinu najavili još jači HŠK Zrinjski.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.