FOTO/VIDEO  Zrinjski pogotkom Prskala svladao GOŠK pod Bijelim Brijegom

Zrinjski GOŠK
Hercegovina.info

Prijateljski susret večeras su pod Bijelim Brijegom odigrali HŠK Zrinjski i GOŠK iz Gabele. U utakmici u kojoj su Sergej Jakirović i s druge strane Ivan Bubalo dali priliku velikom broju igrača, na kraju su minimalno slavili 'Plemići' rezultatom 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je mladi Antonio Prskalo u 87. minuti utakmice, a pogotku je prethodilo sjajno dodavanje Josipa Ćorluke nakon jedne dubinske lopte Anesa Vazde.

Sadržaj se učitava...

Nekoliko prilika imali su nogometaši Zrinjskog u prvom djelu preko Juraja Ljubića, ali i u nekoliko navrata Matije Malekinušića koji se večeras posebno svidio. Dobrih nekoliko pokušaja imali su i gosti iz Gabele, ali Antonio Soldo je večeras bio na visini zadatka.

Kažimo kako je za Zrinjski debitirao i mladi Madžid Šošić koji je jučer u Zrinjski na posudbu stigao iz Hajduka te je i on u nekoliko navrata pokazao kako će se na njega moći ozbiljno računati. Svojih 45 minuta na vratima u momčadi Zrinjskog dobio je i Aleksandar Stanković vratar koji je u Zrinjski stigao iz Crvene Zvezde.

Prije početka prvenstva Plemiće još u ponedjeljak 12. srpnja očekuje generalka na Poljudu protiv Hajduka. Taj susret igra se s početkom u 21 sat. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.