Zrinjski po pobjedu u Doboj

Trener Zrinjskog istaknuo je kako ih, prema saznanjima koje ima, očekuje travnjak koji je u lošem stanju, što će predstavljati veliki problem igri kojoj teži naša momčad, ali da će igrači dati sve od sebe da ostvare što bolji rezultat pred uzvrat u Mostaru.

U momčadi Sloge, prema njegovim riječima, igra nekoliko igrača koji imaju premierligaško iskustvo, koji su ranije branili boje banjolučkog Borca i Slavije, ali ipak smatra da će Zrinjski kroz ove dvije utakmice izborilti plasman u poluzavršnicu bh Kupa, što se od njega, realno i očekuje.

Što se tiče igrača, u sastavu ponovno neće biti kapetana Maria Ivankovića zbog ozljede,   dok će se vjerojatno Igor Musa, koji se žalio na ozljedu, naći u početnom sastavu, a za razliku od posljednje, utakmicu će početi i Tabi.

Plemići će nakon jutrošnjeg treninga, u poslijepodnevnim satima (utorak) krenuti za Doboj gdje će dočekati sutrašnji susret.

Na upit novinara na njegovo viđenje ovoga linča od strane sarajevskih medija u svezi posljednje utakmice, Dragan Jović je rekao da njemu njegov trenerski kodeks ne dozvoljava komentirati suđenje, ali da mediji, pogotovo državna televizija i pojedine tiskovine, neravnopravno pružaju prostora događajima oko nekog kluba.

Dok se neki klubovi na sve načine trude medijski eksponirati, što je u ovom konkretnom slučaju Sarajevo, drugi su zapostavljeni, te bi volio da mediji pogotovo državni imaju isti tretman i da se jednako proprate događaje i oko Modriče, Laktarša, Travnika .... te da posao koji rade rade više profesionalnim, a manje navijačkim nagonima.

preuzeto sa www.zrinjski.info