VIDEO  Zrinjski novim odličnim uratkom demantirao medijske natpise oko Tomislava Kiša

Tomislav Kiš produženje ugovora

HŠK Zrinjski na svojim službenim stranicama je još jednom iskoristio snagu kreativnog marketing tima te videom u kojoj glavnu ulogu igra Tomislav Kiš - obznanio budućnost Tomislava Kiša.

Naime, uradak od 1:11 počinje nostalgičnom melodijom koja ukazuje na istinitost medijskih natpisa posljednih dana i tjedana koji su Kiša selili iz redova aktualnog prvaka. Dok na videu Tomislav Kiš 'skrola' satirične medijske navode s čijim se sadržajem Zrinjski narugao, do obrata dolazi kada veznjak Plemića dobiva ugovor. No, umjesto raskida ugovora, Kiš je dobio novi dvogodišnji ugovor i obzirom na ozljedu Nemanje Bilbije, ovog ljeta će u europskim utakmicama i narednoj sezoni biti sigurno jedan od istaknutijih aktera na terenu.

Tomislav Kiš je za Zrinjski potpisao u siječnju 2023. godine, a ugovor mu je vrijedio do idućeg mjeseca. 

30-godišnji napadač svoju karijeru započeo je u Dinamu, nastupao i za mlađe selekcije Croatije iz Sesveta, ali i Hajduka u kojem je nakon Gorice i stekao svoju afirmaciju i postao jedan od miljenika splitske publike.

U ljeto 2015. godine Kiš je iz Hajduka za 300.000 eura prešao u belgijski KV Kortrijk, a zatim i u  Cercle Brugge.

U karijeri je ovaj Zagrepčanin još nosio dres slovenskog Zavrča, Soligorska, Seongnam FC, Dugopolja, ali i Žalgirisa gdje je u jednom trenutku bio među najefikasnijim napadačima u Europi s obzirom da je u 21 utakmici postigao 18 pogodaka.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.