FOTO/VIDEO  Zrinjski nije uspio, Slovan slavio u pravoj drami u Bratislavi

Stadion HŠK Zrinjski,Slovan Bratislava
HŠK Zrinjski

Nogometaši HŠK Zrinjskog nisu se uspjeli plasirati u grupnu fazu Konferencijske lige. Nakon drame, primljenog pogotka u 120. minuti i lutrije jedanaesteraca 'Plemići' su se nažalost oprostili od Europe.

Poveli domaći u 67. minuti preko Ramireza te utakmicu odveli u produžetke. U 103. minuti Zrinjski dolazi do pravnanja preko Igora Savića. I kada se očekivao prolazak Zrinjskog u 120. minuti Ramirez škaricama pogađa za 2:1 i odvodi utakmicu u izvođenje jedanaesteraca nakon kojih su domaći slavili 6:5.

Prvu priliku na utakmici imao je Slovan. Green je pogodio Čondrića, a udarac Šaponjića gol-crti blokiraJukić.

U 20. minui velika prilika za Zrinjski. Ćuže je išao sam prema vratima domaćih, ali je okljevao, pa ga stigao jedan igrač domaćih i spasio je čist gol. 

Šest minuta kasnije nova prigoda za 'Plemiće'. Najprije Savićev udaac krajnjim naporom brani udarac Chavan. Lopta je potom došla do Jankovića, ali ponovo je brani vratar domaćih, da bi udarac Bilbije bio izblokiran s nekoliko metara od prazne mreže

Tri minute nakon toga puno sreće za Zrinjski. Green je nakon kornera pucao, ali s gol crte čisti Kerim Memija metara, na gol-liniji lopta je pogodila Memiju.

U 39. minuti velika prilika za Zrinjski. Bilbija je proigrao Jukića koji pucao s lijeve strane, ali lopta odlazi pokraj gola.

U 45. minuti Bilbija je sve sam uradio i dobro pucao, ali za malo pokraj vrata.

U nastavku smo gledali mirniju utakmicu sve do 68. minute, a onda Slovan dolazi do pogotka. Ramirez je postigao gol za 1:0. Na dodavanje Paušeka Ramirez je pogodio samo minutu nakon ulaska u igru.

U 73. minuti velika prigoda za Slovan. Kankava je pucao, ali Čondrić odlično brani.

U 94. minuti Čondrić spašava Zrinjski. Sam je pred njim bio Ramirez, ali Čondrić brani i odvodi utakmicu u produžetke.

U prvom produžetku Zrinjski dolazi do poravnanja. Savić je nakon odbijene lopte i izjdnačio je na 1:1 za veliko slavlje na gostujućoj klupi i tribini.

Sadržaj se učitava...

I kada se očekivao kraj i veliko slavlje Zrinjskog u nadoknadi drugog produžetka Ramirez fantastično pogađa škaricama i utakmicu vodi u lutriju jedanaesteraca.

Nakon što su u prvoj seriji svi izvođači bili precizni, šesti jedanaesterac za Zrinjski promašuje Barišić. No, nakon toga meč loptu brani Čondrić.

U sedmoj seriji Malekinušić ponavlja izvođenje Barišića i šalje loptu iznad gola. Nakon toga Čavrić pogađa za prolaz Slovana, radost na domaćoj, a tugu na gostujućoj strani.