VIDEO  ZRINJSKI NIJE USPIO Luka Juričić karijeru nastavlja u Južnoj Koreji

Luka Juričić
fkzeljeznicar.ba

Donedavni napadač Željezničara, Luka Juričić karijeru nastavlja u Južnoj Koreji. On je naime potpisao ugovor s tamošnjim drugoligašem Gimpo FC koji se bori za ulazak u društvo najboljih, te je danas iz Sarajeva krenuo za svoju novu stanicu u karijeri.

Nakon što je raskinuo ugovor sa Željezničarem, Juričić je kako doznajemo imao na stolu i dobru ponudu i HŠK Zrinjski, no ipak se Mostarci nisu mogli nositi s ponudom koju je ovaj 25-godišnjak dobio iz daleke Koreje. Odavno je Juričić želja Sergeja Jakirovića koji ga je najprije iz Šibenika želio dovesti u Goricu, pa sada i u Zrinjski, no putevi im se ni po drugi put nisu spojili.

Sadržaj se učitava...

Kako doznajemo, Juričić je imao i ponudu svog bivšeg kluba Šibenika koji ga je želio ponovno vratiti na Šubićevac, no on se ipak odlučio za nastavak karijere u inozemstvu. Ugovor s Gimpo FC napadač je potpisao na dvije godine.

Sadržaj se učitava...

Luka Juričić u svojoj karijeri nosio je dresove; Širokog Brijega, Šibenika, Neretvanca i Željezničara, a u omladinskim kategorijama nastupao je i za Zrinjski.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.