Zrinjski neporažen i na Koševu

Sir Dragan Jović na teren je poslao istu momčad kao i protiv Modriče:

Melher, Marković, Šunjić, Ivanković, Aničić, Žuržinov, Afadize, Musa, Selimović,Zadro i Kordić.

Početak nije donio dobru igru, pogotovo ne onakvu kakvu su priželjkivali domaći navijači jer njihova momčad nije bila superiorna u odnosu na Zrinjski. Sa druge strane Jović je postavio taktiku kako bi za uzvratni susret obezbjedio povoljan rezultat, i u prvom dijelu to je sasvim dobro funkcionirala.  Plemići su držali sredinu terena i nisu dozvolili domaćinu da stvori neke šanse za postizanje gola. Sa druge strane naši nogometaši su pokušali preko kontra udara ugroziti gol, ali nije bilo nekih velikih prilika koje bi mogli zapamtiti. Na poluvrijeme se otišlo sa rezultatom 0:0 i to je realan odnos snaga na terenu.

Drugi dio ponudio je puno bolji nogomet, a naši nogometaši su odlučnije krenuli ka vratima domaćina. Sa druge strane domaći navijači su bili sve nestrpljiviji, dok je dolazak Ultrasa bio dodatni motiv za Zrinjski. Vidjeli smo nekoliko pokušaja napada Plemića, a 56 minuta nam je donijela vodstvo preko Zadre.

Nakon primljenog pogotka domaći su krenuli odlučnije i igra se preselila na polovicu Zrinjskog. U tim trenucima obrana Zrinjskog izgledala je odlično i domaćini nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti Melhera. Pred sami kraj Sarajevo je došlo do poravnanja pogotkom Čampare, a taj pogotak djelo je više sreće nego li spretnosti domaćih igrača. U drugom dijelu Jović je dao šansu Stojanoviću, P. Sušiću i M. Sušiću koji su ušli umjesto Žuržinova, Zadre i Selimovića.

Utakmica je završila 1:1 što Zrinjskom daje velike šanse pred uzvrat za sedam dana u Mostaru. Ekipa portala čestita nogometašima na dobroj igri i rezultatu na Koševu večeras.