FOTO  Zrinjski nadigrao Željezničar u Međugorju

Zrinjski Željezničar
hercegovina.info

Prijateljski susret danas su u Međugorju odigrali HŽK Zrinjski i FK Željezničar, a pobjedu su odnijeli igrači igrači Sergeja Jakirovića rezultatom 2:1. Strijelci za Zrinjski bili su Enin i Govedarica, dok je za Željezničar pogodio Ermin Zec.

Na teren je Sergej Jakirović poslao momčad u sastavu; Soldo, Ćorluka, Jakovljević, Krešić, Bekić, Enin, Zlomislić, Filipović, Juranović, Bilbija i Ivančić.

S druge strane Amar Osim je u početni sastav uvrstio sljedeću jedanaestoricu; Erić, Stevanović, Miletić, Ikić, Šehić, Čeliković, Bekić, Bojo, Veselinović, Štilić.

Tijekom cijelog susreta Zrinjski je imao inicijativu i bio bolji protivnik. Terensku nadmoć Plemići su naplatili u 25. minuti. Lijepa je to bila akcija. Ćorluka je dodao do Bilbije, ovaj odložio za Enina, a Rus pogađa rašlje za vodstvo Zrinjskog.

Mijenjao je sve igrače Sergej Jakirović  u drugom poluvremenu pa su tako zaigrali;  Varvodić, Marušić, Magdić, Gačić, Ibanez, Trebotić, Ljubić, Todorović, Arežina, Govedarica, Mašić.

Opasno su Plemići zaprijetili preko Todorovića u dva navrata, ali vratar Željezničara je bio na visini zadatka. Do novog pogotka Zrinjski stiže u 73. minuti. Nakon ubačaja iz kuta Arežine sam je na drugoj vratnici ostao Govedarica i poslao loptu u mrežu.

 U 85. minuti Željezničar stiže do pogotka. Zec je pobjegao obrani Zrinjskog i poslao loptu iza Mire Varvodića za konačnih Zrinjski - Željezničar 2:1. 

Sljedeću pripremnu utakmicu HŠK Zrinjski će odigrati u srijedu protiv Neretve iz Metkovića

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.