VIDEO  Zrinjski je u playoffu Konferencijske lige, naredni dvomeč igra za povijest bh. nogometa

Ultrasi Kazahstan Tobol
HŠK Zrinjski

Mostarski Zrinjski odigrao je neriješeno u Kazahstanu protiv domaćina Tobola 1:1, te tim rezultatom osigurao narednu europsku stepenicu, odnosno playoff Konferencijske lige.

Budući da su 'Plemići' u Mostaru slavili eurogolom Nike Jankovića 1:0, ovaj rezultat u Kazahstanu bio je dovoljan za slavlje.

Gosti su odlično otvorili utakmicu te pokazali da se ne misle braniti i u 34' minuti poveli golom Ćuže, a domaći su poravnali u 53' minuti golom Deble nakon odlične asistencije i prodora Zorana Stošića.

Sadržaj se učitava...

Niko Janković je nakon toga imao odličnu priliku za ponovno vodsto gostiju, no ispriječila se stativa. Dodatno olakšanje Mostarcima napravila je obrana Tobola čije je poigravanje iskoristio Nemanja Bilbija te izašao sam pred vratara Mokina koji je nedozvoljenim igranjem ruke zaradio crveni karton u 81. minuti.

Rezultat je mirovao do kraja susreta, a aktualni bh. prvak večeras će s velikim nestrpljenjem odgledati dvoboj grčkog Olympiakosa i slovačkog Slovana jer će upravo protiv eliminiranog iz ovog dvoboja igrati dvomeč za najveći uspjeh bh. nogometa, odnosno probati izboriti grupnu fazu Konferencijske lige.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.