FOTO/VIDEO  Zrinjski i Velež podijelili bodove, Tičinović promašio pobjedu u 92. minuti

HŠK Zrinjski - FK Velež
Hercegovina.info

U mostarskom gradskom derbiju koji se večeras igrao na stadionu pod Bijelim Brijegom HŠK Zrinjski i FK Velež podijelili su bodove odigravši susret rezultatom 1:1. Strijelac za Velež bio je Vehabović u 42. minuti sureta, dok je za HŠK Zrinjski pogodio Bilbija u 55. minuti utakmice.

Prvi su zaprijetili gosti preko Radovca u 4. minuti. No, njegov udarac ide ravno u Varvodića.

Odličnu prigodu u 19. minuti imao je Anes Mašić. Zlomislić ga je proigrao odličnom loptom i Mašić se sjurio prema golu. Sve što je trebao napraviti je gurnuti loptu do Juranovića, no odlučio se na udarac i to je ispalo loše.

Minutu kasnije prilika za Velež. Lijepo je s vrha šesnaesterca Dejan Georgijević, ali njegov udarac odlazi tik uz vratnicu.

HŠK Zrinjski - FK Velež

U 28. minuti pucao je Ćosić, no njegov udarac odlazi daleko od vrata.

Nekoliko minuta poslije Trebotić je izveo jedan prekid, netko je tu loptu okrznuo u gužvi, ona se šetala po gol liniji, no u mreži nije završila. U 39. minuti opet je dobar ubačaj uputio Trebotić, Magdić pucao glavom, ali je pogodio vanjski dio mreže. 

Tri minute kasnije Velež vodi. Bekić je napravio veliku grešku, Brandao mu ukrao loptu i dodao do Vehabovića koji pogađa mrežu Zrinjskog. Ništa tu nije mogao Miro Varvodić te Velež na odmor odlazi s rezultatskom i psihološkom prednošću.

Iz prve prigode u nastavku Zrinjski dolazi do poravnanja. Tičinović je presjekao jedan napad Veleža, loptu gurnuo do Juranovića koji se sjajno sjurio prema golu Veleža i odlično proigrao Bilbiju koji pogađa mrežu Bogdanovića.

HŠK Zrinjski - FK Velež

Dvije minute kasnije sjajna akcija Zrinjskog završena je jako lošim udarcem Zlomislića.

U 60. minuti prilika i za Velež. Pucao je Ćosić, ali njegova lopta odlazi visoko iznad gola Zrinjskog. Dvije minute kasnije sjajno je pucao Bilbija, ali krajnjim naporom je to u korner odbio Bogdanović.

U 67. minuti ponovno je u prilici Bilbija. Sjajno je pucao glavom, ali lopta odlazi tik uz vratnicu. Tri minute kasnije Velež trese mrežu, ali Zvonić je bio u zaleđu prije nego je loptu dodao do Cvijanovića.

U 75. minuti lijepo je pucao Škrbić koji je netom prije ušao u igru, ali Bogdanović dobro hvata tu loptu. U 80. minuti Juranović je dobro tukao iz slobodnog udarca, ali Bogdanović to odlično zaustavlja.

Što je u 92. minuti promašio Tičinović. Lijepo ga je uposlio Škrbić a Tičinović je promašio prazan gol s dva metra.

Sadržaj se učitava...

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao te je utakmica završena podjelom bodova, na veću radost gostiju. Velež je ovim rezultatom ostao na trećem mjestu i sada ima 53 boda, dok je Zrinjski peti s 49 osvojenih bodova. U sljedećem kolu Zrinjski će u utorak u goste Borcu, dok će Velež na svom terenu u srijedu dočekati Željezničar.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.