FOTO/VIDEO  Zrinjski efikasan protiv Željezničara, odluka o Europi u posljednjem kolu

HŠK Zrinjski - FK Željezničar
Hercegovina.info

Nogometaši HŠK Zrinjski danas su u okviru 32. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na svom su terenu svladali Željezničar rezultatom 4:2. Strijelci za Zrinjski bili su; Bašić (5.), Tičinović (9.) te Bilbija (60., 67.). Za Željezničar su pak pogađali Ikić (44.) te Bekrić (54.)

Uoči same utakmice nagradu 'Ultrasa', trofej 'Filip Šunjić Pipa' za najboljeg igrača dobio je Nemanja Bilbija.

HŠK Zrinjski - FK Željezničar

Kapetan HŠK Zrinjski s 'Ultrasima'

Igrači Sergeja Jakirovića na fantastičan način otvorili su utakmicu. Mreža Željezničara trese se već u 5. minuti. Ćorluka je lijepo uposlio mladog Ivana Bašića koji pogađa za vodstvo Zrinjskog. Drugi je ovo gol u nizu za mladog veznjaka Plemića. Podsjetimo, pogodio je Bašić i prošlo kolo protiv Krupe.

Samo četiri minute kasnije Zrinjski vodi 2:0. Precizan je za Zrinjski bio Mario Tičinović.

Mogao je Zrinjski u 16. minuti i do trećeg pogotka. U prilici su bili strjelici Bašić i Tičinović, ali nisu to uspjeli pretvoriti u pogodak.

Sadržaj se učitava...

U 34. minuti do pogotka je mogao i Jakovljević. Sjajno ga je pronašao Bekić, a Jakovljević neometan pred vratarem Željezničara loptu šalje glavom preko gola.

I kada se mislio da će Zrinjski na odmor odnijeti dva gola prednosti gosti dolaze do pogotka. Bekrić je ubacio iz kornera, a Frane Ikić pogađa glavom mrežu Mire Varvodića.

HŠK Zrinjski - FK Željezničar

'Ultrasi' su bodrili svoj Zrinjski do posljednje minute

Početkom nastavka šok za Zrinjski. U 54. minuti Bekrić je nakon jednog odbijanca u kaznenom prostoru domaćih pogodio za poravnanje.

No, Plemići prednost vraćaju u 60. minuti. U šesnaestercu gostiju srušen je Bilbija koji je sam uzeo loptu i pogodio za novo vodstvo Zrinjskog.

Sedam minuta kasnije novi pogodak za Zrinjski. Nakon velike greške gostiju Bilbija je ukrao loptu i pogodio za 4:2. 

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao te je Zrinjski mirno priveo utakmicu kraju. Plemići su ovom pobjedom ostali u igru za Europu. U posljednjem kolu Zrinjski će u goste kod Tuzla Cityja. Igračima Sergeja Jakirovića trbat će pobjeda, ali i kiks Veleža ili Širokog Brijega. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.