Zrinjski dovodi hit igrača iz Prve lige FBIH, ali želi i još jednog iz Šibenika

Aldin Hrvanović
FK Stupčanica

Aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine HŠK Zrinjski do sada je napustilo pet nogometaša. 

Dres s lentom više neće nositi; Almir Bekić, Karlo Kamenar, Dragan Juranović, Petar Bojo te Nikola Mandić.

Uz njih treba spomenuti i kako se Mario Ćuže, Petar Sučić, Milan Vukotić i Silvio Ilinković vraćaju u svoje klubove s posudbe i njihov daljnji angažman za sada nije poznat.

S druge strane pod Bijeli Brijeg je iz Rijeke stigao Mato Stanić.

No, prema svemu sudeći dolazaka bi uskoro trebalo biti još. Aktualan je još dolazak vratara Šibenika Lovre Rogića, a Zrinjski bi kako doznaje Hercegovina.info u svojim redovima uz njega želio vidjeti i Darija Čanađiju, no za sada još uvijek nije poznato koliko ova priča blizu realizaciji.

Treba reći kako je uz Rogića i Čanađiju Zrinjskom zanimljiv i Marko Soldo koji nogometaš Dinama koji je sezonu proveo na posudbi u Šibeniku, ali on se prvo mora pojaviti pred Igorom Bišćanom i Dinamom s kojim ga ugovor veže do 2027. godine, pa stoga nije poznato kakva će odluka kluba i igrača biti.

Razlog "zavirivanju" u šibensko dvorište je taj što klub sa Šubićevca nakon ispadanja napušta čak 17 igrača, ali i taj što trener Zrinjskog odlično poznaje kvalitete pojedinih nogometaša koje je i sam trenirao.

Kažimo kako je upravo danas jedan nogometaš iz Šibenika stigao u Premijer ligu BiH, a to je Zoran Kvržić koji je potpisao za Borac.

Potpis koji bi se sigurno trebao dogoditi u narednim danima je onaj 24-godišnjeg Aldina Hrvanovića iz FK Stupčanica iz Olova. Radi se o nogometašu koji je sve oduševio svojim igrama u Prvoj ligi Federacije. On je uz Stupčanicu u prošloj sezoni igrao za Radnički iz Lukavca. U 27 nastupa upisao je 13 pogodaka i sedam asistencija.

Zanimljivi su dani pred nama.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.