FOTO/VIDEO  ZRINJSKI BOLJI OD POSUŠJA Mladi igrači donijeli bolju igru i pobjedu Jakiroviću, Posušaci pružili dobar otpor

Zrinjski Posušje
Hercegovina.info

Prijateljsku utakmicu na stadionu Bare u Čitluku danas su odigrali HŠK Zrinjski i HŠK Posušje. Slavili su Plemići rezultatom 2:0, a strijelci za momčad Sergeja Jakirovića bili su Mateo Božić i Anes Mašić.

Dva različita poluvremena smo vidjeli danas u Čitluku. 

Jakirović je na teren poslao momčad u sastavu; Varvodić, Kordić, Gačić, Magdić, Ibanez, Trebotić, Arežina, Todorović, Vukoja, Govedarica, Mašić. 

S druge strane Denis Ćorić na teren je poslao sljedeći jedanaestoricu; Marko Galić, Slavko Brekalo, Josip Barišić, Frano Čolak, Tomislav Barišić, Marin Vranjić, Davor Landeka, Josip Serdarušić, Ivan Bešlić, Ivan Buhač, Dominik Begić

Prvo je bilo za zaborav uz nekoliko poluprilika. Pokušali su za Zrinjski Govedarica u 10. minuti i Mašić u 30. minuti, no mreža je ostala netaknuta. S druge strane priliku je nakon ubačaja iz kornera za Posušje imao Brekalo, no lopta odlazi tik iznad grede Mire Varvodića.

Sadržaj se učitava...

U nastavku trener Plemića radi promjene na početku. Umjesto Ibaneza, Trebotića, Arežine, Todorovića i Govedarice u igru su ušli Marušić, Bošković, Ljubić, Božić i Sahiti. Tijekom poluvremena mjenjao je i Denis Ćorić pa je priliku tako dao; Baćku, Serdarušiću, Čamberu, Nenadiću, Manduriću, Hadroviću, Crnjcu, Beščiću, Šiški, Glavini i Sesaru

Izmjenama ja Jakirović dobio ono što je želio, a to su trka, zalaganje i borbenost te je utakmica dobila na tempu. U 55. minuti petom je pucao Anes Mašić no nije to bio snažan udarac. Šest minuta kasnije Zrinjski je došao do prednosti. Odlično je pogodio mrežu Posušja Mateo Božić.  

U 74. minuti dobro je iz slobodnog udarca zaprijetio Varvodiću Jure Glavina. 

Do drugog pogotka Zrinjski dolazi u 85. minuti preko Mašića nakon odlične akcije Bašića i Marušića koji je idealno uposlio mladog napadača Zrinjskog.

Nakon utakmice Sergej Jakirović je bio jako ljut na izvedbu prvog poluvremena, ali i sretan zbog drugog, dok je Denis Ćorić unatoč porazu bio jako zadovoljan kako je njegova momčad danas odigrala protiv šesterostrukog prvaka BiH.

Sljedeći prijateljski susret Zrinjski će odigrati u subotu protiv Željezničara u Međugorju ili Čitluku, dok će Posušje snage odmjeriti s Krupom.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.