ZLATANOV ODLAZAK Ibrahimović u oproštajnom govoru ismijavao navijače Verone

nogomet,Zlatan Ibrahimović,oproštaj,AC Milan,Verona

41-godišnji nogometaš okončao je svoju legendarnu karijeru nakon pobjede AC Milana nad Veronom rezultatom 3-1 u utakmici odigranoj u nedjelju.

Ova utakmica označila je kraj blistave 24-godišnje karijere, u kojoj je igrao za klubove poput Barcelone, Inter Milana, Paris Saint-Germaina i Manchester Uniteda, među ostalima piše Sport bible.

Ibrahimović se ove sezone rijetko pojavljivao u postavi Milana, odigravši samo četiri utakmice u svim natjecanjima zbog niza ozljeda.

Nakon što je već najavio odlazak iz talijanskog diva, ovaj visoki Šveđanin se povukao iz nogometa dok je održavao emotivan govor na terenu.

No tijekom svog govora, navijači Verone su ga izviždali, a Ibrahimović je odgovorio na tipičan način.

"Nastavite izviždati. Najveći trenutak u vašoj godini je kad me vidite", nemilosrdno je rekao.

U govoru publici na San Siru, rekao je: "Opraštam se od nogometa, ali ne i od vas.

"Previše emocija ima u meni trenutno. Forza Milan i zbogom."

Sadržaj se učitava...

Dodao je: "Prvi put kad sam došao ovdje, pružili ste mi sreću, drugi put ste mi pružili ljubav. Prigrlili ste me raširenih ruku, osjećao sam se kao kod kuće, ostat ću Milanist cijeli svoj život."

Nakon što je to objavio na terenu, novinarima je rekao: "Prije sam se bojao kad su me novinari pitali o mojoj budućnosti, ali sada to mogu prihvatiti, spreman sam.

"Ovo radim cijeli svoj život. Nogomet me učinio čovjekom. Omogućio mi je da upoznam ljude koje nikada ne bih upoznao. Zahvaljujući nogometu, proputovao sam svijet. Sve je to zahvaljujući nogometu."

Ibrahimović će ostati zapamćen kao jedan od najvećih napadača svoje generacije, igrajući za neke od najvećih momčadi svjetskog nogometa.

Zabio je preko 500 golova  i osvojio je niz trofeja tijekom svoje sjajne karijere.