ŽIŽOVIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO Dobro se osjećam, situacija je delikatna, ali zdravlje je najvažnije

Žižović
hercegovina.info

Nogometaše Zrinjskog danas očekuje utakmica 1/8 finala Kupa BiH sa Slavijom. Cijeli stožer Plemića na čelu s trenerom Mladenom Žižovićem pozitivan je na koronavirus. Stoga će momčad s klupe u najmanje dvije sljedeće utakmice voditi trener kadeta Mario Ivanković. Telefonski se priprema i utakmica, kako bi Žižović prenio Ivankoviću sve svoje zamisli.

"U dobroj smo komunikaciji. Uvjeren sam da će Mario Ivanković, koji dobro poznaje momčad, obaviti dobar posao u narednim utakmicama. Što se tiče sastava, igrat će oni koji su danas najspremniji. Mi imamo dvadesetak igrača koji su podjednake kvalitete. Ne dijelimo ih na glavne i sporedne, svi su oni igrači HŠK Zrinjski. Jedini cilj je prolaz i učinit ćemo sve da dođemo do toga".

Trener Plemića kaže kako nema većih tegoba: "Dobro se osjećam. Imam standardne simptome - povišenu temperaturu i glavobolju. Cijeli stožer se u priliku dobro osjeća i nadam se da će tako i ostati."

Ni sam ne zna kako će se cijela situacija s pandemijom razviti: "Situacija je delikatna. Uvijek će biti netko oštećen, no, u svemu je najbitnije zdravlje, bez obzira na rezultat i sve. Moramo više brige voditi za zdravlje svih sudionika.

Na koji način sve normalizirati u natjecateljskom smislu zaista ne znam. To je sada jako osjetljivo pitanje. Korona uzima sve više i više maha u cijelom svijetu, a pogotovo i kod nas u Bosni i Hercegovini. Teško je predvidjeti kako će se sve ovo razvijati dalje. Treba ići dan za danom, druge nema", rekao je Žižović za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.