ŽIŽOVIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO Dobro se osjećam, situacija je delikatna, ali zdravlje je najvažnije

ŽIŽOVIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO Dobro se osjećam, situacija je delikatna, ali zdravlje je najvažnije
hercegovina.info

Nogometaše Zrinjskog danas očekuje utakmica 1/8 finala Kupa BiH sa Slavijom. Cijeli stožer Plemića na čelu s trenerom Mladenom Žižovićem pozitivan je na koronavirus. Stoga će momčad s klupe u najmanje dvije sljedeće utakmice voditi trener kadeta Mario Ivanković. Telefonski se priprema i utakmica, kako bi Žižović prenio Ivankoviću sve svoje zamisli.

"U dobroj smo komunikaciji. Uvjeren sam da će Mario Ivanković, koji dobro poznaje momčad, obaviti dobar posao u narednim utakmicama. Što se tiče sastava, igrat će oni koji su danas najspremniji. Mi imamo dvadesetak igrača koji su podjednake kvalitete. Ne dijelimo ih na glavne i sporedne, svi su oni igrači HŠK Zrinjski. Jedini cilj je prolaz i učinit ćemo sve da dođemo do toga".

Trener Plemića kaže kako nema većih tegoba: "Dobro se osjećam. Imam standardne simptome - povišenu temperaturu i glavobolju. Cijeli stožer se u priliku dobro osjeća i nadam se da će tako i ostati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni sam ne zna kako će se cijela situacija s pandemijom razviti: "Situacija je delikatna. Uvijek će biti netko oštećen, no, u svemu je najbitnije zdravlje, bez obzira na rezultat i sve. Moramo više brige voditi za zdravlje svih sudionika.

Na koji način sve normalizirati u natjecateljskom smislu zaista ne znam. To je sada jako osjetljivo pitanje. Korona uzima sve više i više maha u cijelom svijetu, a pogotovo i kod nas u Bosni i Hercegovini. Teško je predvidjeti kako će se sve ovo razvijati dalje. Treba ići dan za danom, druge nema", rekao je Žižović za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.