ŽIŽOVIĆ Ima upita, ali za sada ništa konkretno, a Zrinjski pratim

Žižović
hercegovina.info

Otkad je napustio HŠK Zrinjski Mladen Žižović još uvijek je bez angažmana. Nakon što je klupu Slobode iz Tuzle napustio Gradimir Crnogorac, danas se u medijima pojavila vijest kako bi klupu kluba s Tušnja mogao preuzeti upravo Žižović.

No, za sada je to daleko od realizacije.

"Znate kako to ide, čim neki trener ode s klupe nekog kluba odmah krenu priče s drugim imenima. Što se tiče mene mogu reći da nekih upita ima, ali za sada ništa konkretno", kaže nam Žižović kojeg smo nazvali dok je gledao utakmicu Kupa s Pecare.

"Upravo gledam susret Širokog Brijega i Borca, a poslije ću se prebaciti na Sarajevo Zrinjski. Pratim Zrinjski. Momčad je ona koju smo mi selektirali, nema nekih velikih promjena. No, ostvarili su dvije pobjede i jako mi je drago zbog toga. Treba dobiti na Koševu, ako večeras potvrde subotnju pobjedu to je super."

Nakon Zrinjskog išao je Žižović malo i do Marakane, do Crvene Zvezde na usavršavanje.

"Tamo imam prijatelja Nebojšu Miloševića koji mi je bio trener. Boravio sam tamo sedam dana i vjerojatno ću ići opet. S obzirom na dobre rezultate koje postižu u Europi dobro je vidjeti kako se radi", zaključio je Žižović.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.