ŽENA NA ČELU Ovo je nova uprava zagrebačkog Dinama

ŽENA NA ČELU Ovo je nova uprava zagrebačkog Dinama
GNK Dinamo

GNK Dinamo predstavio je novu upravu koju, uz predsjednicu Vlatku Peras, čine trojica novih članova: Dario Šimić, Danijel Tomačić i Darko Podnar.

"Uvijek su zahtjevni izazovi u Dinamu. Mogu reći da sam se za ovu ulogu spremao i ovih 13 godina nakon igračke karijere, i poslovno i nogometno. Tu je, dakako, i snažna emocija, ali i odgovornost. Ja sam dijete ovog kluba, rođen u ovom gradu", rekao je na predstavljanju Šimić pa dodao:

"Djelovat ćemo zajednički na čelu s predsjednicom Uprave Vlatkom Peras. Za početak je najvažnije da osvojimo naslov prvaka. Stojim maksimalno na dispoziciji sa znanjem, iskustvom, brojnim kontaktima, od bivših igrača, skauta, kolega i prijatelja koje uvijek mogu nazvati i dobiti informaciju, od Argentine, Brazila, Belgije, širom svijeta... To bi trebala biti dodatna vrijednost za koju se nadam da će se vidjeti u sljedećim godinama na maksimirskom travnjaku", zaključio je.

Tomačić: Ovo je velik izazov

Novo ime u klupskoj Upravi je i Danijel Tomačić, direktor Lana grupe, jednog od vodećih Dinamovih sponzora. Rođen je 12. travnja 1979. u Karlovcu. Nakon igračke je karijere bio savezni sudac, savezni instruktor, delegat na utakmicama 1. NL, povjerenik za suđenje, djelatnik županijskog nogometnog Saveza, član desetak različitih komisija, član Uprave NK Karlovac 1919.

"Jasno je da je velika čast i iznimno zadovoljstvo raditi u našem najtrofejnijem klubu. Poseban je osjećaj kad uspijete spojiti poslovni i nogometni svijet, a kad pritom napravite značajan sportski i financijski rezultat, to znači napredovanje u svakom smislu.

Veliki je izazov uopće i uhvatiti se tako ozbiljnog i odgovornog posla kakav je u Dinamu, a sve ostalo je nadogradnja, implementiranje ideja, planiranje, preveniranje, odlučivanje, korekcije, odgovornost, lojalnost i, naravno, ljubav", izjavio je Tomačić.