ŽELJKO PETROVIĆ "Pobjeda nad Veležom je za naše Ultrase i sve koji vole klub"

Željko Petrović
hercegovina.info

Mostarski gradski derbi komentirali su treneri Zrinjskog i Veleža.

Željko Petrović zadovoljan je sa tri osvojena boda.

"Za nas je bilo najvažnije da pobjedimo. To je pobjeda za naše Ultrase i sve koji vole klub. Ostvarili smo cilj i osvojili tri boda. Imali su i oni šanse, ali imali smo i mi šanse, kada su naši igrači ostali sami. Bila je to interesantna utakmica; oni su ekipa koja zna igrati, a mi također znamo igramti dobro. Sva tri boda su značajna".

Najavio je i dvomeč protiv Sloge.

"Protiv Sloge je uijvek teško, ali ako dođu Ultrasi, bit će lakše. Moramo se odmoriti i idemo u dva duela sa Slogom koju smo dosad dobro upoznali".

Na pitanje odustaje li od titule, kaže nikad.

"Ne odustajemo od titule. Ako si sportaš, nikada ne odustaješ. Borimo se koliko možemo. Hoćemo li uspjeti, ne znamo, ali važno je da smo danas pobijedili".

Dejana Klafurića danas nije bilo na klupi rođenih pa ga je mijenjao Damir Milanović.

Kazao je nakon utakmice.

"Utakmica je bila pravi derbi, bila je otvorena do kraja, došli smo se nadigravati i igrati nogomet, presudila je jedna nesmotrenost kod prekida, Zrinjski je kvalitetna ekipa i kaznila je to, ali možemo biti zadovoljni utakmicom, glavu gore, imamo još utakmica, prezentiramo dobar nogomet i mislim da ćemo tako nastaviti", komentirao je pomoćnik Deana Klafurića.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.