VIDEO  ŽELJEZNIČAR BOLJI OD ZRINJSKOG Frane Ikić presudio Plemićima na Grbavici

Bekrić Todorović
fkz.ba

U zaostaloj utakmici 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, Željezničar je večeras na Grbavici svladao Zrinjski rezultatom 1:0. 

Jedini pogodak na utakmici djelo je Frane Ikića stopera u 71. minuti susreta.

Imale su večeras obje momčadi svoje prilike. Već u 3. minuti sjajnu prigodu imali su domaći. Dobro je pucao Štilić, ali je Soldo još ljepše obranio. U 6. minuti uzvratio je dobro napadač Plemića Ivančić, no, na visini zadatka bio je Filip Erić. U 13. minuti dobro je pucao Ivan Enin, Erić je odbio tu loptu, a Ivančić je šalje u mrežu Željezničara. No, ništa od slavlja za Zrinjski, signalizirano je u toj situaciji bilo zaleđe.

Sadržaj se učitava...

U 66. minuti najveća prigoda na susretu za Zrinjski. Fantastično je pucao Ivan Enin, ali njegov udarac zaustavila je vratnica.

No, pet minuta kasnije mreža se trese na drugoj strani.

Ubacio je iz slobodnog udarca Semir Štilić loptu na peterac Zrinjskog, a glavom ju je u mrežu Solde poslao stoper Željezničara Frane Ikić.

Bekrić Todorović

U 77. minuti Željezničar je mogao do 2:0. Odlično je pucao Frane Ikić, ali Antonijo Soldo  fantastičnom intervencijom spašava svoja vrata. Imao je Zrinjski dobru prigodu u 90. minuti da dođe do poravnanja. Govedarica je dobro uposlio Ćorluku, no, ovaj se spetljao i napravio prekršaj u napadu.

U četiri minute sudačke nadoknade rezultat se nije mijenjao te je Željezničar upisao nova tri boda, a Zrinjski svoj peti prvenstveni poraz.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.