ŽELJA NENADA BJELICE U Mostaru i Gabeli se nije naigrao, sada je potpisao za Osijek

Šime Gržan
Dusko Marusic/PIXSELL

Šime Gržan, 26-godišnje desno krilo Istre, s Osijekom je potpisao trogodišnji ugovor te po završetku sezone dolazi u Gradski vrt kao slobodan igrač. To je objavio Osijek na službenim stranicama.

"Kao što je poznato, pregovori našeg prvoligaša i brzonogog prvotimca Puljana započeli su ove zime i Šime je odmah odlučio pristati na ponudu iz Gradskog vrta. Međutim, Istra 1961 se grčevito bori za opstanak u HNL-u i trenutno nije spremna pustiti svog ponajboljeg igrača kojemu aktualni kontrakt ističe u lipnju ove godine nakon čega će biti slobodan igrač. Sada je sasvim jasno da će tada zaigrati za Bijelo-plave i tako ispuniti i svoju želju, kao i nakanu Nenada Bjelica da ga dovede", piše Osijek.

Zadranin je igrač s velikim iskustvom u HNL-u. Za klub iz rodnog grada, Lokomotivu i Istru odigrao je ukupno 171 utakmicu u prvoj ligi, gdje je postigao 17 i namjestio 13 golova. Najveći trag ostavio je u Istri, za koju je igrao 102 utakmice uz 15 golova i 10 asistencija. Igrao je i u BiH, za Zrinjski i GOŠK iz Gabele. U Mostaru je upisao 11 nastupa, dok je za klub iz Gabele upisao 12 nastupa. U Hercegovinu je otišao iz Istre u zimu 2018., ali se nakon avantura u Mostaru i Čapljini vratio u Pulu, gdje je legenda kluba.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.