ŽELE I ONI 'MODRIĆA' Barcelona zainteresirana za Lovru Majera

lovro majer,FC Barcelona,rennes,GNK Dinamo

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer (24) odličnim je igrama u Rennesu privukao pažnju brojnih europskih velikana. Ovo ljeto bio je blizu prelaska u Atletico Madrid, no taj se transfer naposljetku nije ostvario pa je mladi veznjak ostao u francuskom klubu.

Sada se pojavila informacija da se za Majera, "novog Modrića", kako ga nazivaju u tekstu, raspitivala i Barcelona. Tako barem tvrdi francuski Foot Mercato, no nije bilo nikakve konkretne ponude jer je Barca imala prioritete na nekim drugim pozicijama, prenosi Index.

Xavi će i dalje osnaživati momčad te bi jedna od idućih kupovina mogao biti veznjak. Mundo Deportivo piše da je prva opcija Martin Zubimendi iz Real Sociedada, no dodaje da je i Majer vrlo zanimljiv čelnicima katalonskog kluba.

Rennes traži 60 milijuna za Majera

Majer je u Rennesu prošle sezone u 36 nastupa ostvario učinak od šest golova i devet asistencija. Francuzi su ga Dinamu platili 12 milijuna eura, a već sad očekuju veliku zaradu na njemu i cijene ga na 60 milijuna.

Proda li se Majer za toliki iznos, postao bi najskuplji hrvatski igrač u povijesti, ne dogodi li se u međuvremenu još neki veći transfer. Trenutni rekorder je Mateo Kovačić, za kojeg je Chelsea platio Realu 45 milijuna eura.