ZA EURO Procurio novi dres reprezentacije Hrvatske

Hrvatska nogometna reprezentacija
HNS/Twitter

Hrvatska reprezentacija uskoro će dobiti novu garnituru dresova. U njima će igrati na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, ali i na prijateljskom turniru za osam dana u Kairu. Službeno predstavljanje novih dresova zakazano je za ponedjeljak. Dresove je objavio Footy Headlines na X-u (bivšem Twitteru), a već na prvi pogled očito je da su oni doživjeli velike promjene u odnosu na prethodno izdanje.

Novi dres Hrvatske nogometne reprezentacije

Posebice se to odnosi na dres crveno-bijele boje koji više nema niz kvadratića, već njih tek nekoliko velikih pa je na njegovoj prednjoj strani tek osam polja. Rukavi su bijele boje, kao i ovratnik. Rezervna garnitura manje je kontroverzna. Njegova je boja mornarsko plava, kvadratići dijagonalni, a na sebi ima crvene detalje. Reprezentacija će u novim dresovima igrati sljedeće dvije godine, prenosi Index.

HNS najavio predstavljanje dresova

Podsjetimo, HNS je prije nekoliko dana na TikToku objavio misteriozni video, kojim je najavio nešto "novo i uživo". U videu su bile siluete Luke Modrića, Ivana Perišića, Brune Petkovića, Joška Gvardiola te Matea Kovačića, ali nije bilo jasno o čemu je točno riječ.

Jučer je HNS objavio da će u ponedjeljak na velikom događaju u trgovačkom centru City Centar One East biti predstavljeni i novi dresovi hrvatske reprezentacije u kojima će Dalićeva momčad ovog ljeta igrati na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.