Za Dinamo je zabio 51 pogodak, a sada se vraća u Premijer ligu BiH

Za Dinamo je zabio 51 pogodak, a sada se vraća u Premijer ligu BiH
Damir Krajac/CROPIX

Armin Hodžić na društvenim mrežama je objavio da se vraća u klub u kojem je ponikao, sarajevski Željezničar. Od ljeta je bio bez posla nakon što mu je završio ugovor s mađarskim Fehervarom. U taj klub je prije pet godina prešao iz Dinama, a u Zagreb je pak došao u ljeto 2014. kao 19-godišnjak i slobodan igrač. Dijete Željezničara i napadač koji je juniorski staž odradio u Liverpoolu, u Dinamu je ostao četiri godine, tijekom kojih je sa 111 nastupa i 51 golom doprinio osvajanju po tri naslova i kupa.

Hodžića, koji zbog teške ozljede tijekom gaže u Dinamu nije igrao osam mjeseci, pamti se po tome da je u dvije sezone bio najbolji strijelac kluba i po fenomenalnom golu škaricama protiv zaprešićkog Intera. U ljeto 2018. otišao je iz Dinama jer su Gavranović i Mario Budimir sjajno igrali i zabijali, a u klub je došao i Petković, pa je Hodžić od prvog postao tek četvrti napadač, prenosi Index.

Bosanski golgeter se s obzirom na to sjajno prodao. U mađarskog prvaka Videoton otišao je uz odštetu od 2.2 milijuna eura. Ondje je u 84 utakmice postigao 22 gola, a tijekom sezone posudbe u Kasimpaši postigao je sedam golova u 23 nastupa za turski klub. Sada je nakon duge pauze našao klub.