Wenger: Prvi gol postignut je iz zaleđa, a Giroud je isključen prestrogo

Arsenal, barcelona, Arsen Wenger legenda Arsenala, Arsenal, Arsen Wenger legenda Arsenala, Arsen Wenger legenda Arsenala, Arsenal, Arsen Wenger, Arsen Wenger, Arsen Wenger legenda Arsenala, novi posao

Dinamo je pobijedio 2-1 ostvarivši prvu pobjedu u Ligi prvaka nakon 16 godina. Golove za hrvatskog prvaka zabili su Josip Pivarić (24') i Junior Fernandes (58'), dok je strijelac za goste, koji su od 40. minute igrali bez isključenog Oliviera Girouda, bio Theo Walcott(79').

"Teško je bilo šta reći kad se izgubi utakmica u kojoj smo na početku imali neke šanse, a po mom mišljenju prvi gol je postignut iz zaleđa", kazao je Wenger po čijem mišljenju je i Giroud dobio crveni karton prestrogom odlukom suca.

"Prvi žuti karton je zasluženo dobio zbog prigovora ali drugi je bio slučajan prekršaj kakvih je bilo puno na utakmici", rekao je francuski stručnjak.

Po njegovu mišljenju, ovaj gubitak bodova u Maksimiru ne mora ništa značiti za Arsenal ukoliko poboljša igru u sljedećim susretima.

"Šest utakmica je pred nama i tek nakon njih ćemo svoditi račune i onda ćemo moći govoriti je li taj gubitak bodova nešto značio", rekao je.

Na pitanje novinara je li zadovoljan igrom rezervnih igrača koji su ušli, kazao je da su se oni uklopili u slabu igru momčadi i da nisu mogli puno napraviti u drugom poluvremenu.

Novinare je zanimalo i zašto je na gol umjesto standardnog Petra Čecha stavio Davida Ospinu.

"Smatram da je Ospina izuzetan golman što je i danas dokazao a sezona je duga i vratari se moraju rotirati", kazao je Wenger.

Wenger je na klupi Arsenala već 18 godina i 10 mjeseci, a londonskom je klubu ovo čak 18. uzastopna sezona u Ligu prvaka.

Hina