Wenger: Eduarda želim i u novoj sezoni

Lyon dovodi Eduarda, 'vrištali' su mediji u posljednjih nekoliko tjedana. Engleski novinari raščlanjivali su Eduardovu igru tvrdeći da je ušao u krizu nakon oporavka od teške ozlijede. Svim tim natpisima povod je dao i trener Arsene Wenger koji baš i nije previše koristio Duduove usluge te s druge strane i sam Eduardo koji je u 31 nastupu ove sezone postigao tek šest golova.

I tako se došlo do priče kako Eduardo na kraju sezone napušta Arsenal bez obzira što je krajem prošle sezone produžio ugovor koji ga za Emirates veže do 2014. Dugo se Arsenal Wenger nije izjašnjavao u vezi hrvatskog napadača, no sada se oglasio.

'Eduardo je za našu momčad jako važan, no uskoro ću procijeniti njegovu situaciji te sjesti s njim i to prije kraja sezone kako bi vidio kako se on osjeća. Dudu ima 27 godina i razumljivo je da želi igrati, a da vjerujemo u njega govori podatak da samo s njim produžili ugovor. Da nije tako ne bi ugovor ni produživali. Sigurno ga je poremetila ozljeda koju je imao, ali mislim da će za njega slijedeća sezona biti bolja. Također moram reći kako posljednjih mjesec dana Eduardo na treninzima izgleda jako dobro', kazao je francuski stručnjak i tako naznačio kako je Dudu u njegovim planovima.

tportal.hr