Srna i Eduardo strijelci u pobjedi Šahtara

Eduardo da Silva, Eduardo da Silva, Eduardo da Silva, Eduardo da Silva, Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Eduardo da Silva, Zdravko Mamić, Darijo Srna, eduardo, Eduardo da Silva, Liga prvaka, Eduardo da Silva, eduardo vatreni, Darijo Srna
U sklopu četvrtog kola grupne faze Lige prvaka, ukrajinski Šahtar ugostio je švedski Malmö i pobijedio rezultatom 4:0, čime se bodovno poravnao sa svojim protivnikom iza Real Madrida i PSG-a u Skupini A.

Za vodstvo Šahtara pogodio je Gladkij nakon pola sata igre, da bi početkom nastavka bio dosuđen kazneni udarac za Ukrajince, koji je kapetan kluba i hrvatske reprezentacije Darijo Srna pretvorio u 2:0.

Već u 55. minuti u strijelce se upisao i Eduardo Alves da Silva, koji je u igru ušao na poluvremenu. Pucao je Bernard, a Eduardo je loptu skrenuo u mrežu za treći pogodak svoje momčadi.

Konačni je rezultat postavio Teixeira. Srna je odigrao cijelu utakmicu te zaradio žuti karton zbog kojeg će morati propustiti domaći ogled s Modrićevim i Kovačićevim Real Madridom u idućem kolu.

hns-cff.hr