Wagner: Ako želimo bit prvaci BiH moramo pobijediti Borca na Pecari

...

i mislim da je tomu došao kraj- rekao je Wagner, glavna karika u momčadi trenera Karačića, na današnjoj tiskovnoj konferenciji sazvanoj zbog sutrašnjeg (subota) derbija Premijerlige BiH između Širokog i Borca iz Banja Luke.

 

Wagner se kroz pitanje novinara prisjetio i svog eurogola postignutog u Banja Luci i rekao da će dati sve od sebe kako bi Široki osvojio važna tri boda, a manje je važno tko će zabiti gol, napomenuvši ako bude u prilici da će i zabiti.

 

 

Trener Širokobriježana Toni Karačić novinarima je rekao da su svi igrači, osim Peraice koji ima virozu, zdravi i konkuriraju za sastav, uključujući i oporavljenog Dioga. Izrazio je nadu i optimizam za utakmicu s Borcom kao i vjeru u kvalitetu svoje ekipe.

-Očekujem pobjedu i ništa drugo, Borac je izuzetno kvalitetna ekipa i zasluženo su na vrhu, ali smatram da je i ekipa Širokog spremna sutra pobijediti i u narednom periodu vratiti se na vrh gdje nam i je mjesto- rekao je Karačić, te pozvao navijače i simpatizere kluba s Pecare da dođu bodriti Širokobriježane i tako pomoći domaćim nogometašima da dođu do pobjede.

 

Glasnogovornik kluba Mario Marušić je rekao da sutra (subota) u Široki stiže i stotinjak gostujućih navijača (dva autobusa) te kako se u klubu nadaju da će sve proći u najboljem redu i sportskom ozračju.

 

Utakmica počinje u 16 sati.

 

ABCportal.info (FOTO Ivan RAMIĆ)