VRATILI SE HEROJI Igrači i stručni stožer Zrinjskog u jutarnjim satima sletjeli u Mostar

Zrinjski,lask,Europa liga,LINZ
HŠK Zrinjski

Ekspedicija Zrinjskog vratila se u Bosnu i Hercegovinu, a dočekat će i europsku jesen, jer su izborili najmanje grupnu fazu Konferencijske lige i tako postali prvi klub od osamostaljenja BiH u grupnoj fazi europskog natjecanja piše N1.

Slatki poraz na Islandu od Breidbablika od 1:0 nije pokvario atmosferu među Plemićima, koji su u prvom meču slavili 6:2 u Mostaru i tako izborili nastup u play-offu Europa lige.

Jutros rano već su se vratili u Mostar, a uskoro ih očekuje i ligaški duel protiv GOŠK-a u nedjelju od 20 sati na stadionu pod Bijelim brijegom.

Sjajna atmosfera među izabranicima Krunoslava Rendulića, koji su ispisali povijest bosanskohercegovačkog nogometa zabilježena je po povratku u Mostaru. Sigurno da ima i umora, tako da će  prvaci BiH prvo morati malo odmoriti, ali i proslaviti veliki uspjeh. Ipak, nema previše vremena za slavlje budući da već sljedećeg tjedna imaju nove europske izazove u play-offu Europa lige. Prvo će 24. kolovoza gostovati u Linzu ekipi LASK-a, a onda sedam dana kasnije slijedi uzvrat u Mostaru.