VRATARA PSG-A VEZALI I OPLJAČKALI Odneseno skoro milijun KM, on i djevojka prevezeni u bolnicu

nogomet,nogometni vratar,PSG,pjačka

Vratar talijanske nogometne reprezentacije i Paris Saint-Germaina Gianluigi Donnarumma i njegova djevojka opljačkani su u svojoj kući u Parizu u noći s četvrtka na petak, javljaju francuski mediji.

Donnarumma je tijekom pljačke 'lakše ozlijeđen', dok je njegova partnerica srećom neozlijeđena. Razbojnici su vezali par i prijetili im oružjem u stanu, a ostali detalji za sada nisu poznati.

Prema policijskim izvorima, šteta se trenutno procjenjuje na pola milijuna eura (977,2 tisuće KM) u 'satovima, nakitu i luksuznoj kožnoj galanteriji', a počinitelji su trenutno u bijegu.

Policiju je pozvalo osoblje obližnjeg hotela u koji se par sklonio nakon pljačke oko 3 sata ujutro kada su se otrgli s užadi. Talijanski vratar i njegova djevojka su nakon napada prebačeni u bolnicu u stanju šoka.

Donnarumma je posljednji u nizu igrača PSG-a koji su posljednjih godina bili žrtve provala, uključujući Presnela Kimpembea, Marquinhosa, Thiaga Silvu, Angela Di Mariju, Danija Alvesa, Erica Maximea Choupa-Motinga, Sergia Rica i Maura Icardija.

Donnarumma je u subotu trebao otputovati u Japan, gdje pariški klub odrađuje predsezonsku turneju.