Vojnik iz Novog Travnika kojeg neizmjerno vole u Čitluku

Kristijan Pantić, MNK Brotnjo, FC Mostar Stari Grad Staklorad
Ilustracija

Kako smo i sinoć pisali, u Čitluku su sinoć futsal derbi Premijer futsal lige BiH odigrali MNK Brotnjo i FC Mostar Stari Grad Staklorad.

U jako dobroj utakmici s pregršt prilika na obje strane spretniji i sretniji bili su Mostarci i slavili pogotkom Goste 0:1, te tri boda odnijeli za Mostar.

Prije same utakmice upriličena je i mala svečanost. Naime, uprava MNK Brotnjo, uručila je prigodne darove svom dugogodišnjem igraču i kapetanu Kristijanu Pantiću kao zahvalu za sve što je u deset godina učinio u njihovom dresu.

Kristijan Pantić,MNK Brotnjo,FC Mostar Stari Grad Staklorad

Kristijan Pantić uoči ove sezone nakon deset godina provedenih u Brotnju prešao upravo u redove Mostar Starog Grada.

Iako zbog oporavka od operacije nije u kadru momčadi aktualnog prvaka, na poziv uprava kluba iz Čitluka Pantić je samo za ovu prigodu stigao iz Novog Travnika. Baš onako kako je stizao svih deset godina igrajući za Brotnjo. Za njega je svaka domaća utakmica bila kao gostujuća. No, ljubav prema Brotnju bila je velika.

Sadržaj se učitava...

Stekao je status kapetana, i uvijek je bio omiljeni igrač vjerne čitlučke publike koja se nerijetko dizala na njegove pozive s terena.

Kaže Pantić kako se sinoć odlično osjećao u Čitluku:

"Nezaboravna večer za mene. Toliko godina u jednom klubu. Neopisive emocije u meni,uspomene odjednom pred očima. Trud,rad,žrtva,usponi,padovi, pobjede i porazi, puno toga. Prekrasnih i nezaboravnih deset godina sam proveo u klubu koji mi je pomogao izgraditi se kao futsal igrač. Iz Brotnja sam došao i u reprezentativni dres Bosne i Hercegovine. Ovom prilikom zahvaljujem svim djelatnicima kluba koji su na bilo koji način pomogli klubu i bili dio jednog prekrasnog razdoblja moje karijere u Čitluku. MNK Brotnju želim puno sreće i uspjeha u budućnosti", kaže za hercegovina.info Kristijan Pantić koji se oporavlja od operacije:

"Trenutno se oporavljam od teže ozljede koljena koja me udaljila od parketa na duži vremenski period. Nalazim se u drugoj fazi oporavka i radim na jačanju i povratku muskulature natkoljenice. Potpuni oporavak i povratak na terene očekujem kroz neka dva do tri mjeseca. Željan sam novih izazova i utakmica u novom klubu koji ima velike ambicije i zasigurno da ću raditi na sebi još jače kako bih što spremniji dočekao sve ono sto me očekuje u nastavku karijere."

Od deset godina provedenih u Čitluku, Pantić je preskočio samo jednu sezonu zbog misije u Afganistanu, budući da je vojnik Oružanih snaga BiH.

Kristijan Pantić,MNK Brotnjo,FC Mostar Stari Grad Staklorad

Pamtit će navijači u Čitluku njegove maestralne poteze, pogotke, proslave i emociju na terenu, kojom je vukao Brotnjo i dizao publiku na noge.

Kazao je jednom prigodom bivši trener MNK Brotnja Jure Kordić kako je Kristijan Pantić ikona njegova kluba, s čime se slažu i brojni navijači Brotnja.

Jedno je sigurno vojnik iz Novog Travnika kojeg neizmjerno vole u Čitluku obilježio je prvo desetljeće postojanja ovog kluba.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.