VJETAR U LEĐA Velež dobio sponzora koji već podržava Zrinjski

Velež Mozzart
FK Velež

FK Velež danas je dobio novog sponzora. Podrška 'Rođenima' ubuduće će biti tvrtka 'Mozzart'. Sponzorski ugovor danas su tako potpisali u ime Veleža direktor Džemil Šoše te Tamara Đajić rukovoditeljica sektora marketinga 'Mozzarta'.

“Izuzetno sam sretan i zadovoljan što smo nakon konstruktivnih razgovora došli do uspostavljanja suradnje s jednom renomiranom tvrtkom kao što je Mozzart. Podrška nam u ovom trenutku puno znači jer želimo nastaviti razvoj kluba i da plasman u europska natjecanja postane realan cilj svake sezone. U ime cijelog kluba želim se zahvaliti Mozzartu na povjerenju”, istakao je direktor Veleža Džemil Šoše.

“FK Velež je Klub s dugom tradicijom, koji je ovog ljeta ponovo skrenuo pažnju europske javnosti. Vjerujemo da je to samo početak jedne lijepe priče i da će se u Mostaru tek slaviti povijesni trijumfi. U Mozzartu će uvijek imati vjernog navijača, a radujemo se zajedničkim akcijama u narednom razdoblju”, naglasila je Tamara Đajić.

Valja reći kako je ova tvrtka u prethodnom razdoblju postala sponzor Željezničara iz Sarajeva, Leotara iz Trebinja, prijedorskog Rudara, ženske odbojkaške reprezentacije BiH, ali i HŠK Zrinjski.