VJETAR U LEĐA Velež dobio sponzora koji već podržava Zrinjski

VJETAR U LEĐA Velež dobio sponzora koji već podržava Zrinjski
FK Velež

FK Velež danas je dobio novog sponzora. Podrška 'Rođenima' ubuduće će biti tvrtka 'Mozzart'. Sponzorski ugovor danas su tako potpisali u ime Veleža direktor Džemil Šoše te Tamara Đajić rukovoditeljica sektora marketinga 'Mozzarta'.

“Izuzetno sam sretan i zadovoljan što smo nakon konstruktivnih razgovora došli do uspostavljanja suradnje s jednom renomiranom tvrtkom kao što je Mozzart. Podrška nam u ovom trenutku puno znači jer želimo nastaviti razvoj kluba i da plasman u europska natjecanja postane realan cilj svake sezone. U ime cijelog kluba želim se zahvaliti Mozzartu na povjerenju”, istakao je direktor Veleža Džemil Šoše.

“FK Velež je Klub s dugom tradicijom, koji je ovog ljeta ponovo skrenuo pažnju europske javnosti. Vjerujemo da je to samo početak jedne lijepe priče i da će se u Mostaru tek slaviti povijesni trijumfi. U Mozzartu će uvijek imati vjernog navijača, a radujemo se zajedničkim akcijama u narednom razdoblju”, naglasila je Tamara Đajić.

Valja reći kako je ova tvrtka u prethodnom razdoblju postala sponzor Željezničara iz Sarajeva, Leotara iz Trebinja, prijedorskog Rudara, ženske odbojkaške reprezentacije BiH, ali i HŠK Zrinjski.