"VJETAR S PAMPASA" Nakon Brazilca Wagnera za Kruševo potpisao i Argentinac

HNK Kuševo
HNK Kruševo

Nakon što su nogometnu javnost iznenadili dovođenjem najboljeg strijelca u povijesti Premijer lige BiH, Brazilca Wagnera Santosa Laga, HNK Kruševo ponovno je razveselio svoje navijače. Dres kluba od iduće sezone nosit će Argentinac Juan Manuel Varea.

"Božić ide i vrijeme darivanja. Mi ćemo naše simpatizere i navijače kluba počastiti jednim velikim pojačanjem. On je killer, noćna mora svih golmana, on je veliko igračko ime. Nakon Wagnera najveće ime u povijesti kluba. Potrudili smo se da sve ostane u južnoameričkom štihu. On je Argentinac, Zvali su ga "Vjetar s Pampasa". Dragi prijatelji, od danas je naš novi igrač Juan Manuel Varea", objavili su s ponosom iz Kruševa.

Varea je poput Wagnera svoje najsjajnije nogometne dane živio u Širokom Brijegu, a kasnije je nastupao i za Željezničar.

Kruševo se nakon jesenskog dijela prvenstva nalazi na vodećem mjestu ljestvice Županijske lige HNŽ-a, a njihova ambicija je ulazak u viši rang. Pojačanjima poput Wagnera i Varee to i potvrđuju, a prema našim saznanjima tu neće stati. Kruševo naime planira dovesti jednog nogometaši iz Bolivije.

Osim na igračkom kadru u Kruševu također rade i na insfrastrukturi, gdje se radi novi teren i tribine.

"Županijska liga iz dana u dan postaje sve ozbiljnija. Nije i neće to više po meni biti tzv. "roštilj liga". Primjerice mi u Kruševu godinama radimo na ozbiljnosti i slobodno mogu reći kako smo organizacijski u rangu 1. Lige Federacije. Mi smo u nekim utakmicama imali po 1200 gledatelja, toliko ćemo imati i u Kupu koji nam stiže. Svaku domaću utakmicu minimalno prati 350 gledatelja. Naš cilj ove sezone je ulazak u 2. ligu Federacije", rekao je ranije u razgovoru za Hercegovina.info Tihomir Čule čelni čovjek ovog kluba.

HNK Kuševo