VIŠE OD TRANSFERA Oršićev odlazak pokazao je ipak da se zna tko pije, a i tko plaća

Barišić Peras Dinamo

Transfer Mislava Oršića u Southampton ima još jedno, rekli bi simbolično značenje kad se rado o funkcioniranju kluba iz Maksimira. Nakon svih ovih klupskih turbulencija koje se punile medijski eter i stupce, a nakon kojih se predviđalo da će modri klub patiti, da se u Maksimirskoj 128 ne zna ‘tko pije, a tko plaća‘, dobili smo odgovor da sve normalno funkcionira.

Provlačile su se teze da nogometni agenti izbjegavaju Maksimir jer ne znaju kome dostaviti ponude, da nisu sigurni u sigurnost poslovanja. Transfer Oršića u Premiership je demantirao sve te teze, pokazao je da Dinamo normalno posluje, da se sve odvija onako kako treba, pišu Sportske.

Ova klupska Uprava na čelu s predsjednicom Vlatkom Peras odradila je odličan posao, ispregovarala je najbolju moguću cijenu za igrača koji je već ušao u pozne nogometne godine, nije nasjela na prvu ponudu iz Engleske. S druge strane, uspjela je i održati vlastito obećanje koje je isporučila Mislavu Oršiću, omogućivši mu transfer. U Maksimiru su danas svi bili sretni, stigli su do win-win situacije.