VIŠE OD NOGOMETA Velež se nada bodovima u Banjoj Luci, ali sve oči uprte u Njegomirovića. Tu i je Gigović...

Sudac Aleksandar Njegomirović

Današnji program donosi nam tri utakmice Premijer lige, a dva meča bit će odigrana u terminu od 15 sati, dok se derbi na Gradskom stadionu u Banjoj Luci igra od 20:45 sati.

Iako je okršaj Borca i Veleža u centru pažnje bh. javnosti jasno je da se ne trebaju zanemariti ni okršaji Igman - Zrinjski i Sloga Meridian - GOŠK koji će nam donijeti sigurno dosta uzbuđenja.

Obje utakmice igraju se od 15 sati i jasno je da je Zrinjski favorit u Konjicu protiv Igmana, dok bi susret Sloge i GOŠK-a mogao viti derbi iz sjene jer će oba tima sigurno ići danas na pobjedu, piše sportsport.

Međutim, pored ovih susreta jasno je da se s nestrpljenjem očekuje večerašnji okršaj Borca i Veleža.

Obje momčadi dočekuju ovaj susret u fantastičnoj formi i bit će zanimljivo vidjeti hoće Rođeni uspjeti doći do bodova i uključiti se u borbu za sami vrh tabele iako je jasno da ih u Banjoj Luci čeka jako težak posao.

Naravno, oči javnosti najviše će biti uprte u glavnog suca Aleksandra Njegomirovića i njegove pomoćnike Mirzu Demira i Radislava Kačavendu s obzirom da, nažalost, suci su većinom bili glavni akteri dosadašnjih domaćih utakmica banjolučkog Borca.

Sigurno je da će obje ekipe igrati dosta otvoreno i ići na pobjedu što nam jamči dobar nogomet i dosta uzbuđenja.

Također, nadati se da suci ovaj put neće biti u centru pažnje i da ćemo nakon meča pričati samo o lijepim potezima i golovima, a ne o sudačkim greškama.

Što se tiče susreta u Banjoj Luci vrijedi još dodati da će četvrti sudac na ovom meču biti Miloš Gigović.