FOTO  Vinko Marinović: Moglo bi biti promjena u početnom sastavu

Vinko Marinović press

... novinarima obratio šef struke Plemića Vinko Marinović.

„Na Otoci idemo na pobjedu i nadam se da ćemo u tome uspjeti. Važno je postići pogodak i onda bi lakše igrali u uzvratu. Olimpic je u odličnoj seriji, u posljednje tri utakmice osvojili su devet bodova i zasigurno se radi o kvalitetnoj ekipi u kojoj trener Mirza Varešanović ima širok izbor igrača, a odlične partije za Olimpic pruža i nekadašnji igrač Zrinjskog Smajić. Bez obzira na to mislim da mi posjedujemo kvalitetu da im se možemo suprotstaviti", kazao je trener Zrinjskog Vinko Marinović.

U susretu sa Olimpicom zbog tri žuta kartona neće igrati Muminović, Todorović je u Kupu igrao za Sarajevo te nema pravo nastupa, a zbog ozljede Stojkić vjerojatno neće biti u sastavu.

„Bit će sigurno promjena u sastavu. Igračima je teško izdržati ovaj naporan ritam utakmica, a neki od njih poput Blaića i Graovca odigrali su tri utakmice zaredom u samo tjedan dana. Zasigurno će biti i nekih iznenađenja u momčadi ali to ako kažem onda neće biti iznenađenje", istaknuo je Marinović.

Ivan Crnov u posljednje dvije utakmice nije bio među 18 igrača koji su konkurirali za utakmice. Na novinarski upit o statusu prošle sezone najboljeg igrača Zrinjskog, Marinović je odgovorio:

„Vidjet ćemo sutra hoće li biti u sastavu. Možda bude i u početnih 11".

Utakmica Olimpic - Zrinjski igra se u srijedu u 16.30 na stadionu Otoka u Sarajevu.