VIDEO  Veliki navijački neredi u Mađarskoj!

navijački neredi
Probleme s huliganima imaju i naši sjeverni susjedi. Da navijači ne rade nerede samo u Hrvatskoj, pokazale su pristaše Ferencvarosa koje su prekinule subotnji dvoboj s Diosgyorom.

Igrala se 68. minuta, a gosti su poveli s 1:3. Iznervirani vodstvom Diosgyora i katastrofalnom igrom svojih ljubimaca, navijači se su najprije pokušali probiti na teren, a zatim su pirotehničkim sredstvima zasuli teren. Sudac je bio primoran prekinuti utakimcu.



Neredi s tribina prenijeli su se na ulice Budimpešte gdje su u sukobima ranjeni deseci navijača i nekoliko policajaca, a jedan policijski autobus u potpunosti je uništen.

"Šokiran sam cijelom situacijom koja se događa oko našeg kluba. Ovaj dan je tragedija za Ferencvaros, ali i za mađarski nogomet. Kriminalcima nije mjesto na stadionima i nadam se kako će se država pozabaviti ovim problemom", rekao je predsjednik kluba Terry Robinson, a prenose Sportske Novosti.

Radi velikih financijskih nepravilnosti Ferencvaros je prije dvije godine bio izbačen u drugu ligu. Međutim, uspjeli su se vratiti u najviši rang u kojem se nalaze pri samom dnu prvenstvene ljestvice.

Net.hr