VIDEO  Red Bull - Lazio - Slonovi Drugi Cin

Red Bull je pobjednik sesnaestine finala kupa Europske lige. Sa 2:1 pobijedio je Italijanski Lazio. Sama utakmica je bila "velika scena" sto je prirodno rezultiralo elevaciji cjena ulaznica. Gledateljima je sam, u bokserskom zargonu, "Main Event" bio dovoljan da rado plate skupe ulaznice, ali gospodi iz marketinga nije palo na pamet da je dobro dovoljno nego su morali napraviti jos bolje. Dali su ljudima koji im placaju kruh - CIRKUS !!!    

Na poluvremenu dok su igraci punili baterije da bi dalje zabavili publiku, na terenu ili tocnije iznad njega, odvila se mala majstorija. Kombinacija koja bi malo kome pala na pamet, nogomet - cirkus (osim ako su maloumni navijaci u pitanju), je otela dah i osvjezila ljude na originalan nacin. Jedan akrobata, ili cirkusant je nenajavljeno ustao iz sjedista i preko kabla polu lezerno presao sa jedne tribine na drugu. Njegov akt je popracen ovacijama odusevljenih gledatelja, mada gledano sa profesionalne tocke gledista u poredjenju sa kuharom, ravan przenju jajeta, vrijedi vise na nogometnom terenu nego da je unutar cirkuskog satora bio ispaljen iz topa i proletio kroz tri goreca obruca.

Pouka nasim nogometnim i opcenito sportskim, mal' ne rekoh umovima, sto sjede u blindiranim kancelarijama dok im tajnice rezerviraju Jadransko ljetovanje, a glasnogovornici kukaju, da nogomet nije zavrsen nakon 90 minuta, a ni u ludilu nakon 45 minuta. Igra se i dan i noc, na torbi sto je prvacic nosi na ledjima kad krene u skolu, na autobusu, na garderobi, u novini, na portalu, na radiju, na TV-u. Sve to osigurava da straznjice zavrse u sjedistima, sto opravdava njihove straznjice gdje god one zavrse.

Pogledajte kako se prodaju ulaznice: 

Uz napomenu da Vas Herz-info po drugi put stavlja ovaj clip koji je prvi put, prenesen neprovjeren sa izvjesnog portala iz Matice HR, bio neispravno prenesen. Nas portal nema zelju niti potrebu obmanjivati svoje citaoce iz bilo kojih razloga, stoga se ispricavamo.