VIDEO  Poludjeli Lehmann sasvim izgubio kompas

Jens Lehmann
Stuttgart je proteklog vikenda gostovao kod Mainza, a Jens Lehmann je na toj utakmici upotpunio tjedan u kojem je više puta svojim ponašanjem zapanjio javnost i poslodavce.



Prvo je u medijima izvrijeđao čelnike svog kluba zbog otkaza treneru Markusu Babbelu i zaradio kaznu od 40 tisuća eura koju je odbio platiti, dok je na utakmici Lige prvaka s Unireom usred susreta otišao iza gola do reklame kako bi obavio nuždu.



Na susretu 16. kola Bundeslige protiv Mainza njegov je Stuttgart vodio 1:0 i bio na najboljem putu da stigne do prve pobjede nakon više od dva mjeseca kada je Lehman napravio novi podvig.



Naime, nakon što je zaustavio napad domaćina i pokupio loptu u svom šesnaestercu, potpuno nepotrebno se zaletio u napadača Aristidea Bancea, zaradio crveni karton i u posljednjoj minuti dvoboja pomogao Mainzu, koji je iz penala postavio konačan rezultat utakmice (1:1).



Međutim, 'ludi Nijemac' nije stao na tome. Nakon utakmice je navijaču koji je raspravljao s njim oteo naočale i kući krenuo taksijem umjesto klupskim autobusom, no tada se predomislio i otišao na frankfurtski aerodrom, odakle je otputovao obitelji u München.

Net.hr