VIDEO  Izbacio Real Madrid i poludio!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nakon što su nogometaši španjolskog trećeligaša ponizili i izbacili skupu madridsku momčadi iz nacionalnog Kupa, te time zaradili pobjedničku paradu koja je obično rezervirana za prvake (vožnja otvorenim autobusom kroz špalir razdraganih navijača), činilo se da će za treneru Alcorcon u nastavku sezone teći samo 'med i mlijeko'

Ne znamo je li u pitanju teret iznenadne slave, nos u oblacima ili nešto treće, no Juan Antonio Albacete Anquela je pukao k'o kokica nakon utakmice španjolske treće lige u kojoj je njegov Alcorcon poražen na gostovanju kod Puertollana.

Domaćini su poveli u 40. minuti pogotkom Valdésa, no Anquelovi igrači uspjeli su izjednačiti početkom drugoga poluvremena preko Fernanda Béjara. Nakon toga su krenuli problemi za goste.

U 64. minuti je Ortiz domaćinima donio prednost, a Alcorconu je isključen branič Nagore. Samo tri minute kasnije je crveni karton zaradio i gostujući strijelac Béjar, što je uzrokovalo živčani slom kod trenera gostiju.

Čim je dvoboj završio, Anquela je poput furije uletio na teren i napao sudačku trojku. Igrači obje momčad pokušali su rukama zadržati poludjelog trenera, no u naletu bijesa su i oni dobili svoje. Nakon što se smirio, Anquela se ispričao za divljanje po terenu, ali nije propustio nazvati suce - lopovima.

net.hr

piše : Željko